SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'den Jimmy Durmaz bombası

Ara transfer döneminde hücum hattına takviye yapmak isteyen Fenerbahçe'de, Jimmy Durmaz ismi gündemde. Sarı lacivertliler Jimmy Durmaz'ı öncelikle kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Fenerbahçe Yönetimi, transfer listesindeki alternatif isimler arasında yer alan Jimmy Durmaz'ı yakın takibe aldı. Sarı lacivertlilerin 26 yaşındaki oyuncuyu 500 bin euro'ya  sezon sonuna kadar kiralamak istediği ifade edildi.

Olympiakos'un kiralama formülüne sıcak bakmaması durumunda, Fenerbahçe'nin bonservis bedeli olarak 2 milyon euro'ya kadar çıkabileceği de gelen haberler arasında.

NTV Spor'a konuşan Jimmy Durmaz'ın babası Simon Durmaz, oğlunun yeniden Türkiye'de oynamaktan mutluluk duyacağını söyledi. Menajeri Martın Dahlin ise transferle ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

2012-2013 sezonunda Malmö'den Gençlerbirliği'ne transfer olan Jimmy Durmaz, Başkent ekibindeki performansıyla öne çıktı. Jimmy Durmaz, İsveç Milli Takımı'na kadar yükseldi. 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde İsveç formasıyla 4 maça çıkan 26 yaşındaki futbolcu 1 gol atıp, 3 asist yaptı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler