SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadıköy'de şaşırtan görüntü

Fenerbahçe'de Brezilyalı yıldız Diego Ribas, Mersin İdmanyurdu mücadelesinde bir penaltıdan faydalanamazken, öncesinde yaşananlar dikkat çekti.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe'nin, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Mersin İdmanyurdu ile karşı karşıya geldiği karşılaşmanın 83. dakikasında penaltı kazanan sarı-lacivertlilerde, vuruşu kimin yapacağı uzun süre tartışıldı.

[Maçtan kareler-![Fenerbahçe - Mersin İdman Yurdu maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121808/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/fenerbahce-mersin-idman-yurdu-macindan-kareler-154123-myspor)

F.Bahçe'de yedek kulübesinden oyuna dahil olan Diego Ribas topun başına geçerken, Emre Belözoğlu ve Moussa Sow da, penaltıyı kullanmak için meşin yuvarlağın etrafına toplandılar. Sow, penaltıyı kendisinin atması gerektiğini arkadaşlarına söylerken, yedek kulübesinde bulunan hocasına da el-kol işaretleri ile vuruşu yapması gerektiğini anlatmaya çalıştı. Kaleci Volkan Demirel de bu dakikada kalesini terkederek rakip ceza alanına kadar geldi ve, Diego'nun penaltı atmasına arkadaşlarının izin vermesi gerektiğini belirtti.

Topun başına gelen Diego ise, tribünlerin büyük desteği altında penaltıyı kullandı, ancak köşeye, yerden yaptığı vuruşta kaleci Mihaylov'u geçemedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler