SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gözyaşlarının hesabını istiyor

Fenerbahçeli Moussa Sow, 16 Mart'ta kendisini gözyaşlarına boğan Erciyesspor kalecisi Gökhan Değirmenci'den intikamını almak istiyor. 

Fenerbahçe, ligde Erciyesspor'u ağırladı. Maça ilk 11'de çıkan Moussa Sow, 3 pozisyonda rakip kaleci Gökhan Değirmenci'yi geçemedi.

85’te yerini Salih Uçan’a bırakırken, gözyaşları içinde kenara geldi. O gün gol sevinci yaşayamayan Senegalli yıldız, bu akşam göz yaşlarının rövanşını almaya kararlı. Sivasspor filelerini iki kere sarsarak gol sayısını 6’ya çıkartan Sow, şu anda ligde takımının en skorer ismi konumunda. Erciyes maçına moralli bir şekilde hazırlanan yıldız futbolcu, bu kez üzülen değil üzen taraf olma konusunda kararlı!  

Gökhan: Saygım var, korkum yok

Moussa Sow’un gözyaşı dökmesine neden olan Gökhan Değirmenci, bugünkü maç öncesinde iddialı. Başarılı file bekçisi, “Geçen seneki maçta iyi oynadım ama puan alamadığımız için üzülmüştüm. Sow’un ağlaması ise karşılaşmaya ayrı bir hava katmıştı. Bana göre Sow ligimizdeki en iyi forvetlerden biri. Ona saygı duyuyorum ama korkum yok! Taraftarımızın önünde Fenerbahçe’ye zor anlar yaşatacağız” diye konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler