SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Son kez Saraçoğlu'na çıkmak istiyor'

Saran Holding Yönetim kurulu Başkanı ve Fenerbahçe eski yöneticisi Sadettin Saran, “Alex son kez Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’na çıkmak istiyor” dedi...

Bahçeşehir Üniversitesi Girişimciler Akademisi'nin düzenlediği 'Genç Girişimciler' paneline konuşmacı olarak katılan Sadettin Saran,  Alex’e   yapılacak jübile maçı hakkında gelen soruya yanıt verdi.

Bugün AMK Gazetesinde çıkan habere göre “Sadettin Saran Alex de Souza için 2015 Mayıs'ında Olimpiyat Stadı'nda jübile yaptıracağı “ iddia edilmişti.

ALEX'E JÜBİLE YAPACAK MI?

Bahçeşehir Üniversitesi Girişimciler Akademisi'nin düzenlediği 'Genç Girişimciler' panelinde Saran bu soruya yanıt verdi.

Saran, süreci şöyle anlattı: Haberler gerçeği yansıtmıyor. Alex’in veda maçı için girişimlerimiz oldu.  Ancak Alex son kez Saraçoğlu'na çıkmak istiyor” dedi.

SARAÇOĞLU'NA ÇIKMAK İSTİYOR

Saran sözlerine şöyle devam etti: “Alex futbolculuğu, kişiliği ve yaşamıyla bir rol model. Bu konuda bir Fenerbahçeli olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırım. Görüşmelerimiz oldu ama Alex son kez Şükrü Saraçoğlu Stadyumu zeminine çıkmak istiyor. Umarım Aziz bey bunu yapar" dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler