SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadıköy'de isyan ettiren karar

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Fenerbahçe - Eskişehirspor mücadelesinin son dakikasında yaşanan bir pozisyon gündeme oturdu. 

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe ile Eskişehirspor'un karşı karşıya geldiği mücadelenin uzatma dakikalarında çok tartışılacak bir pozisyon yaşandı.

[Maçtan kareler-![Fenerbahçe - Eskişehirspor maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121718/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/fenerbahce-eskisehirspor-macindan-kareler-153986-myspor)

 

90+3. dakikada Hasan Ali'nin şutu sonrasında ceza alanı içinde Berkay'ın müdahalenin ardından, maçın hakemi Tolga Özkalfa elle müdahale iddiasıyla penaltı kararı verdi. Penaltı sırasında 2-1 önde olan Eskişehirspor, pozisyona uzun süre itiraz etti.

Maç sonrasında konuşan penaltının kahramanı Berkay, "Son pozisyonda gördük, hediyeler var, F.Bahçe'de bu hediyeleri affetmez, alırlar hediyeleri. Hasan Ali'ydi galiba, 20 metreden şut attı. Ellerim normaldi, hakem de devam ettirdi oyunu. Birkaç saniye devam ettirdi oyunu. 10 saniyede ne düşündü bilmiyorum" diyerek hakeme sitem etti.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler