SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alves'in yerine Serdar Aziz

Fenerbahçe'nin hocası görüşmede "Alves'in yerine sağ ayaklı stoper almamız şart" dedi. Başkan Yıldırım "Kimi istiyorsun" diye sorunca da Bursasporlu başarılı futbolcunun adını verdi.

Son dönemde, sık sık maddi nedenlerden dolayı kulüplerin transfer yapmasının zor olduğunu belirten Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bu açıklamalarına rağmen devre arasında kadroyu takviye etmeye hazırlanıyor. Önceki gün Aziz Yıldırım ile teknik direktör İsmail Kartal arasındaki görüşmenin konusunun transfer olduğu ortaya çıktı.

Kartal'ın talebi üzerine gerçekleşen zirvede, Fenerbahçe'nin hocası, gözden çıkarılan Bruno Alves'in yerine sağ ayaklı bir stoper alınmasının şart olduğunu söyledi. Başkan, Kartal'a "Kimi istiyorsun" diye sordu. Kartal, sezon başında da talip oldukları Serdar Aziz'i takımda görmeyi çok istediğini vurguladı.

Yıldırım "Tamam, çok yüksek rakam istemezlerse alırız" diyerek olumlu yanıt verdi. Fenerbahçe yönetimi önümüzdeki günlerde, 24 yaşındaki futbolcu için Bursaspor'un kapısını çalacak. Ancak yeşil-beyazlı kulübün teknik direktörü Şenol Güneş'in, sözleşmesi 2018'de bitecek olan Serdar Aziz'in satılmasına soğuk bakması Fenerbahçe'yi düşündürüyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler