SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yaşandı ve bitti

Fenerbahçeli kaleci kendisine destek veren takım arkadaşları, teknik heyet, ailesi ve yöneticilere yaşananları artık geride bırakmak istediğini bildirdi. Medyayı takip etmeyen Volkan sadece ligdeki Bursa maçına motive olmaya çalıştığını ifade etti.

A Milli Takımımız’ın geçtiğimiz pazar akşamı Kazakistan ile oynadığı maçtan önce tribünden edilen küfürler nedeniyle sahayı terk eden ve gündemin ilk sırasına oturan Volkan Demirel bu konuyla ilgili artık tek kelime konuşmak istemiyor.

Sarı-lacivertli takım arkadaşları, teknik heyet, ailesi ve yönetim kurulu destek verse de deneyimli kaleci artık bu defteri tamamen kapattığını bildirdi. Volkan, “Artık bu konu geride kalmalı. Tek kelime dahi konuşmak istemiyorum. Yaşandı ve bitti”?diyerek kendisine gelen soruları da cevaplamak istemediğini dile getirdi.

Milli kaleci gerek tesislerde gerekse kendi evinde kendisiyle ilgili yapılan yorumları, haberleri görmek istemiyor. Olayları geride bırarak işine motive olmak isteyen Volkan televizyonda yaşananlarla ilgili haberleri gördüğü zaman kanalı değiştiriyor ya da televizyonu kapattırıyor. Sarı-lacivertli kaleci ayrıca sosyal medyayı da takip etmiyor ve gazete okumuyor. Zor günler geçiren Volkan Demirel böylece dış etkenlerden kendini korumaya çalışıyor.

Aklında yalnızca maç var
Takım arkadaşlarıyla zaman zaman yaptığı sohbetlerde Bursaspor’la pazartesi günü oynayacakları maçtan başka bir şey düşünmediğini aktaran Volkan, sadece zorlu karşılaşmaya motive olmaya çalıştığını ifade ediyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler