SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İsmail Kartal yine gözyaşlarını tutamadı

İsmail Kartal, "Sezon başından beri 6. haftadan sonra performansımızın artacağını belirttim. Rizespor karşısında 117 kilometre ile ligin en yüksek koşu mesafesine ulaştık. Göreceksiniz çok daha iyi olacağız" dedi.

Fenerbahçe, 1 milyon üye projesi kapsamında İstanbul’dan sonra Ankara’da da bir lansman düzenledi. Ankara Fenerbahçeliler Derneği’nin organize ettiği lansmana Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri Mahmut Uslu, Deniz Tolga Aytöre, Turhan Şahin ve Nihat Özbağı katıldı.

Gecede futbolculardan Diego Ribas, Egemen Korkmaz ve Hakan Cinemre ile teknik patron İsmail Kartal da hazır bulundu.

YILDIRIM HERKESLE İLGİLENDİ

Nihat Özdemir’in yanı sıra milletvekilleri Mehmet Haberal ve Özcan Yeniçeri de gecede yer aldı. Gecenin en ilgi çeken ismi Aziz Yıldırım’dı. Yıldırım çok yorgun görünmesine rağmen hiçbir üye adayını kırmadı ve hepsi ile tek tek fotoğraf çektirdi. Başkan daha sonra bir konuşma yaparak tüzüğün kendilerine verdiği yetkiyi temsilci üyelere kullanacağını söyledi. En çok alkış alan isim ise İsmail Kartal’dı. Kartal taraftarlarla sohbet edip dikkat çekici şeyler söyledi...

İSMAİL KARTAL’IN GÖZLERİ DOLDU

Kartal, “Sezon başından beri 6. haftadan yani G.Saray maçından sonra iyi oynayacağımızı söylemiştim. Rize maçında 117 kilometre koşmuşuz. Bu Süper Lig’in rekoru. Ama bu bile benim için yeterli değil. Göreceksiniz çok daha iyi olacağız” dedi.

İsmail Kartal yönetim kurulu ve futbolcularla sahneye çıktığında büyük alkış aldı. “Arap İsmail” tezahüratları sonrası gözleri dolan Kartal kürsüdeki ikinci konuşmasında, “Allah’ın izniyle şampiyon olacağız” diye bağırdı ve başta Aziz Yıldırım olmak üzere herkesten büyük alkış aldı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler