SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Fenerbahçe'nin yeni gözdesi

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın yönetime stoper talebinde bulunmasının ardından birçok futbolcunun ismi Sarı Lacivertliler için yazılırken, Avrupa'nın saklı hazineleri de takımlara göz kırpıyor.

Fenerbahçe'de Bruno Alves'in kötü performansı, Türk stoperlerden Egemen'in uzun süren sakatlığı, Bekir'in nerede ne yapacağının belli olmaması, defansın göbeğinde Kadlec'i bu sezon güvenilir tek adam yaptı. Bu sezon 4. yıldızı takarak, şampiyon olmayı ve gelecek sezon adını seneler sonra Şampiyonlar Ligi'ne gidecek takımların arasına yazdırmak isteyen Fenerbahçe'de İsmail Kartal yönetime stoper talebinde bulundu. De Vrij'dan, Agger'e kadar birçok stoperin ismi Fenerbahçe için yazılırken, adı geçen bu futbolcular için Sarı Lacivertliler'in mutlaka bir bonservis bedeli ödemesi gerekiyor. 

Agger'in 2016, Stejan de Vrij'in ise sözleşmesi 2019 Haziranı'nda sona eriyor. Özellikle 22 yaşındaki De Vrij'ın Dünya Kupası'nın ardından transfer olduğu Lazio'dan ayrılması zor. Bunun için kasanızdan çok ciddi bir mebla çıkması gerekiyor. 

CHIELLINI: HEM BEDAVA HEM TECRÜBELİ, KALİTELİ

Juventus'un 30 yaşındaki tecrübeli stoperi Giorgio Chiellini'yse bu oyuncuların dışında kalıyor. Başarılı stoperin sözleşmesi bu haziran ayında sona eriyor. Dolayısıyla Bosman kuralı gereği Fenerbahçe, İtalyan savunmacıyla Ocak ayında kulübüne hiçbir bonservis ödemeden sözleşme imzalayıp, gelecek sezondan itibaren ona Sarı Lacivertli formayı giydirebilir. 

İtalyan stopere Avrupa'da birçok takımdan daha fazla ücret verebilecek olan Fenerbahçe, hem bir stoper için asla yaşlı sayılmayacak 30 yaşında, hem de 2005 yılından bu yana Juventus'ta 335 maça çıkmış, 74 kez İtalyan milli olmuş bir oyuncuyu kadrosuna katmış olur.

(FANATİK)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler