SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Webo hüngür hüngür ağladı

Çaykur Rizespor maçında Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren ikinci golü kaydeden Pierre Webo, soyunma odasında duygusal anlar yaşadı...

‘ANNEMSİZ İLK GOLÜMDÜ’ DEDİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Soyunma odasında duygusal anlar yaşayan Kamerunlu yıldız, “Annemsiz ilk golümdü bu... İlk kez bir gol attıktan sonra maç sonu arayıp konuşamıyorum. Onu çok özlüyorum bu çok acı” derken Webo’yu arkadaşları moral verdi.

Gözyaşlarını tutamayan Webo, “Bu annemsiz ilk golümdü... İlk defa bir gol attıktan sonra, maç sonu onu arayıp golü konuşamıyorum... Çok özlüyorum, çok acı” dedi... Ağlamaya başlayan Kamerunlu yıldızın yanına gelen, takım arkadaşları Meireles, Sow, Volkan ve Bekir; Webo’ya sarıldılar...

Arkadaşlarının ardından öğrencisinin yanına gelen İsmail Kartal da, “Sen çok büyük bir oyuncu ve çok iyi bir evlatsın, acını biz de en derinden paylaşıyoruz “ ifadesini kullandı.

EMRE DE MORAL VERDİ

Kaptan Emre de 2-1 kazanılan Rize maçında oynayamasa da soyunma odasına hem maç önü hem de maç sonu geldi.. Karşılaşmanın ardından Pierre Webo’nun yanına gelen Emre Belözoğlu, oldukça üzüntülü olan arkadaşını teselli etti.

Emre takım arkadaşlarını da galibiyet için tebrik ederken, İsmail Kartal’a, “Hocam kenarda olmak ne zormuş.. Saha yine bir şeyler yapma şansı var , kenarda elin kolun bağlı kalıyorsun.. Çok zor bir durum, işiniz gerçekten zor... Bunu bu maçta bir kez daha gördüm” dedi... İsmail Hoca da, “Emre , neler çektiğimi anladın mı? Artık beni biraz daha anlayıp bir şey söylediğimde daha çabuk yaparsınız... “ diye öğrencisine takıldı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler