SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadıköy'de şok! Kombineler iptal

Fenerbahçe'de Çaykur Rizespor maçı öncesinde şok bir iddia ortaya atıldı.Kadıköy Şükrü Saraoğlu Stadı'nda gelerek Çaykur Rizespor maçını izlemek isteyen bazı taraftarların kombinelerinin iptal edildiği iddia edildi.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bulunan Maraton H ve I blok tribünlerinde kombinesi olan taraftarların stada girişte tek tek kontrol edilerek, kombinelerinin artık geçersiz olduğu söylendi.

[Maçından kareler-![Fenerbahçe-Ç.Rizespor maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121648/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/fenerbahce-crizespor-macindan-kareler-153900-myspor)

İddiaya göre; özellikle H blokta kombinesi olan taraftarlar, bu duruma sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Hatırlanacağı üzere 7. haftada Gençlerbirliği maçında o bölümden 'Ersun Yanal' sesleri yükselmiş, bu durum İsmail Kartal'ın gözyaşları dökmesine neden olmuştu. Yaşanan bu olay sonrası hem futbolcular hem de Aziz Yıldırım ilerleyen günlerde bu yönde tezahürat yapanları eleştirmişti. Kombineleri neden gösterilmeden iptal olan taraftarların bazıları "Gençlerbirliği maçına bile gitmedik" şeklinde konuştu.

FENERBAHÇE 2-1 Ç.RİZESPOR CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler