SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Bilic'e bir şeyler söylemem gerekiyordu'

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu Beşiktaş derbisinde yaşanan olaylardan sonra basın toplantısı düzenledi. 

Özellikle soyunma odası koridorlarında Bilic'le girdiği tartışmayla konuşulan tecrübeli futbolcunun açıklamaları şu şekilde oldu:

Derbi sonrası benim üzerimden algı operasyonu yapılıyor. Herkesin fikri var, bilgisi yok.Maçta yaşanılan olayların skorun önüne geçebilecek kadar ciddi olmadığına inanıyorum. 18 yıldır futbol oynuyorum. Türkiye'de asıl sorunun saha içinde değil, saha dışında olduğu konusunda tecrübeliyim. Bilic'e kendisinin de bildiği ve hakaret olmayan bir kelime kullandım. Ne yazık ki bunun bir küfür olarak algılanması üzücü. Kullandığım kelime bir küfür değil. Bunu sayın Bilic de biliyor. Söylediğim söz 'Bak işine' demeye gelir. Bilic saha içine bu kadar müdahil olduktan sonra benim de ona bir şeyler demem gerekirdi. Fakat bu bir küfür değil. Benim hatam var mı diye düşünüyorum ama üzerime bu kadar gelinecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Benim yolumu kesersen, ben de sana 'sen kimsin' derim doğal olarak. Kimse kendini benim yerime koyup, içinde yaşadıklarını ifade etmiyor. Herkes kendi tarafından bakıyor. Bu bir oyun. Bilic'le tartışırız, 2 gün sonra dışarda birbirimizi görürüz sarılırız. İnsanları ayrıştırmaya gerek yok. Ben hatamın kusurumun hakkaniyetli bir karşılığı olması gerektiğini düşünüyorum. Ben kendi başıma olayların içinde olmuyorum, olayların içine çekiliyorum. Artık olaylara karışmak istemiyorum, televizyon ve gazetelere çıkmak istemiyorum. Ben de bir babayım, bir hayatım var. Ben karttan sonra orta sahaya giderken, benden yaşça küçük futbolcu kafasını burnuma dayıyor. Ülkemizde her kesin her konu hakkında fikri var ama bilgisi yok. Olay sıcak ve devre arasında nasıl sayın Bilic benim koridorda yolumu kesiyorsa bunun doğru olmadığına inanıyorsam, olayın sıcağı sıcağına konuşmak ta yanlış. Ben bu ülkede bir değerim ben yurt dışına gittiğimde hala yolda çevriliyorum. Ben ülkeme hizmet ediyorum. Eleştirilmem çok normal. Benden herzaman hep doğruyu kimse beklemesin yanlışlar yapabiliriz.

''Futbol hatalar oyunu''

Futbol hatalar oyunundur hakemin de, hocanın da, oyuncularında hata yaptığı bir oyundur. Ben hep söylüyorum hatalar yapıyorum eleştirilebilir bir profilim var ama bana yapılanların karşılığı bu olmamalı. Fenerbahçe'nin başarısı benim için çok önemli kendimi herzaman her sıkıntının merkezinde hissettim ve üstüme sorumluluk aldım. Biz Fenerbahçe'nin sırtına kambur olmayız. Başarısı için elimizden geleni yaparız. Maçtan sonra futbolcu yada teknik adamlarla ilgili hiç konuşmadım. Sakatlığımı 2-3 haftaya toparlayıp elimden geldiğimce takımıma hizmet etmek istiyorum. Bu özür dileme ve kendimi temize çıkarma konuşması değildi. Benim tarafımdan da baksın insanlar'' 

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler