SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

FB TV'den Aziz Yıldırım bombası

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, futbol takımına verdiği yemekte şampiyonluk yarışı ile ilgili flaş açıklamalar yaptı.

Bir bölümü FBTV'den yanlışlıkla canlı yayınlanan konuşmada Yıldırım, "Galatasaray'ı daha kötü günler bekliyor. Beşiktaş'ın da arkası boş" dedi. Yıldırım, Gençlerbirliği maçında hakem odası bastığı iddiası için de, "Hakem odası basmadım ama gerekirse basarım" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bugün futbol takımına bir öğle yemeği verdi. Beşiktaş maçı öncesi futbolculara moral vermek amacıyla düzenlenen yemeğin bir bölümü FBTV'den canlı yayınlandı. 

Bu arada Aziz Yıldırım'ın olay yaratacak bazı sözleri FBTV canlı yayınına yansıdı.

İşte o sözler:

- Galatasaray'ın hiçbir gücü yok. Daha kötü günler de bekliyor.

- Beşiktaş'ın da arkası boş. Yani para olarak. Lider giderken paraları alamazsanız, fizik ve zihin olarak yorgunluklar başlar.

- Beşiktaş'ı yenerseniz ilk yarıyı 7-8 puan önde kapatırsınız.

Aziz Yıldırım bu sözleri söyledikten sonra, yayını gerçekleştiren muhabirin ana kumandaya, "Yayını al, yayını al" diye seslendiği görüldü.

Aziz Yıldırım daha sonra tekrar FBTV canlı yayınına bağlanıp açıklama yapmaya başladı...

"Sorunlar Türk sporunda çok kimse dile getirmiyor. Herkes günlük konuşuyor. Beşiktaş'ın stadı da bu ülkenin Fenerbahçe'nin stadı da bu ülkenin. Ben olaylara böyle bakıyorum.

- Ben Süleyman Seba gibi bir isimle beraber aynı dönemde başkanlık yapma şerefine nail olanlardanım. O bizim ağabeyimizdi. Onunla beraber çok iyi ilişkiler içindeydik. O bana ben ona güvenirdik. Gerekli yerlerde yetkiyi birbirimize verirdik. Rahmetli Özhan Canaydın beyle beraber üçlü bir dostluğumuz vardı. Şimdi Beşiktaşlılar övünüyorlar. Süleyman Seba ile övünüyorlar. Kendilerini Süleyman Beyle eş değer görerek bugün kendilerini de aynı çizgiye sokmaya çalışıyorlar."

"FİKRET BEY HAKEMİ GÖZLEYECEKMİŞ, BURASI BBG EVİ Mİ!!

- Beşiktaş hakemlerle ilgili konuşuyorlar. Bu hafta da Fikret Bey hakemi gözleyeceklermiş. Burası BBG evi mi!

- Ben soyunma odasına giderken yolda gördüm söyledim. Hakem odası basmadım. Koridorda söyledim. Devre arasında yanlış yaptığını yüzlerine söylüyorum. Gerekirse basarım onu da bilsinler. Fenerbahçe'nin haklarının yenmesini engellemek için bunu da yaparım. Yıldırım Demirören de zamanında hakem odasına, rakip soyunma odasına gitmedi mi? Her şeyi bize bağlıyorlar, saldırıyorlar."

- Ben Fikret Orman'a "Demba Ba'yı mutlaka git al" dedim. Bir oyuncu daha vardı onun da fiyatı uygun gelmedi diye almadık, sonra Beşiktaş'a tavsiye ettik. Biz böyle samimi davranıyoruz.

- Ben hakeme 'iyi yönetemiyorsunuz, bir daha buraya gelemezsiniz' dedim diye ceza aldım. Bunu diyemez miyim? Maddi, manevi kayıplarım var. Bunu dile getirmeyecek miyim? 60 gün değil 160 gün ceza versen ne yazar. Haklı olduğum her şeyi dile getiririm. Sağır ve lâl olacağız yani. Buna müsade etmem. Konuşmaya başlarsam altında kalırlar. 17 senede olan her şeyi biliyorum."

- (Beşiktaş'a) Siz de kupadan yargılandınız, gittiniz kupayı iade ettiniz. Çıkın söyleyin şike yaptınız mı yapmadınız mı herkes bilsin. Çıkın diyin 'biz şike yapmadık.' O zaman ben de bir şeyle söyleyeceğim. Bizim arkamıza saklanmışlar nereye gidersek oraya geliyorlar. Fikret Orman'a hiç yakıştıramadım. Varsa gücün sen de in soyunma odasına. İnebiliyorsan in.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler