SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'de Ersun Yanal isyanı

Fenerbahçe tribünlerinin maç sonunda eski hocaları lehine yaptığı tezahürat oyuncuları çileden çıkardı. 

Sarı-lacivertli futbolcular, soyunma odasında Teknik Direktör İsmail Kartal’ın yanına gittiler, “Sakın moralini bozma, biz senin yanındayız” dediler. Oyuncular daha sonra kendi aralarında yaptıkları değerlendirmede, “Hocanın emeklerine yazık oluyor. Gerçekten ayıp” ifadelerini kullandılar.

Fenerbahçe’de Gençlerbirliği maçının ardından soyunma odasında “Ersun Yanal” isyanı yaşandı. Mücadelenin en kritik dakikalarında tribünden yükselen “Yanal” sesleri sarı-lacivertli futbolcuları oldukça sinirlendirdi.

Maç içindeki diğer protestoları çok fazla problem etmeyen oyuncuların eski hocalarına yönelik tezahüratlara öfkelendiği, karşılaşma sonrası galibiyetten çok bu konunun gündemi oluşturduğu öğrenildi.

Bu durumun mevcut teknik adam İsmail Kartal’a yapılmış ciddi bir haksızlık olduğunu belirten sarı-lacivertli futbolcular maçın ardından soluğu hocalarının yanında aldılar. Galibiyet golü sonrası Kartal’a koşarak saha içinde gerekli desteği veren oyuncular soyunma odasında da “Gençlerbirliği maçını senin için kazandık. Bu tepkiler sakın moralini bozmasın. Biz senin yanındayız” ifadelerini kullandılar.

Futbolcular daha sonra kendi aralarında yaptıkları değerlendirmede ise “Protesto ya da tepki her zaman olur. Ama burada gece gündüz çalışan bir teknik adam var. Neden eski hocanın ismi bağrılıyor? İsmail Hoca’nın emeklerine yazık değil m? Burada ciddi bir emek var. Gerçekten ayıp” görüşünü savundular.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler