SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Haddini bil' uyarısı

Kartal’ın derbi sonrası “Haddimizi bilerek oynadık” demesi eleştirilmeye devam ediyor.

Yıldırım ve yöneticilerin yanı sıra, futbolcular da “F.Bahçe had bilmez, bildirir” diye tepki gösterdi

İsmail Kartal ile görüşen yöneticiler, F.Bahçe Teknik Direktörü unvanına sahip bir kişinin bu tarz açıklamalar yapamayacağını söyledi. Bazı isimler de, Kartal’ın daha önce de benzer konularda iki kez uyarıldığına dikkat çekti.

Fenerbahçe’de Başkan Aziz Yıldırım’ın Galatasaray karşılaşması sonrası yaptığı uyarılar sürüyor. Sarı lacivertli kulübün başkanı, önceki gün Bruno Alves’i kulübe çağırıp ikaz ettikten sonra İsmail Kartal’a da “Haddimizi bilerek oynadık” sözleri nedeniyle bir uyarı gönderdi. Kartal’ın Galatasaray karşılaşması sonrası “Haddimizi bilerek oynadık” demesi Fenerbahçe camiasında büyük bir tepki yaratmış ve voleybol takımının Ziraat Bankası ile oynadığı karşılaşmada teknik adam bu nedenle protesto edilmişti.

FUTBOLCULAR DA RAHATSIZ
Başkan Yıldırım, Kartal’ı açıklamalarına dikkat etmesi konusunda uyarırken, Fenerbahçe’de teknik direktörlük yapan birinin bu tarz açıklamalar yapmaması gerektiğini iletti. Sarı lacivertli bazı yöneticiler de Kartal’a bu konuda daha önce de iki kez uyarı yapıldığını belirterek tepkilerini dile getirdiler. Bazı yönetim kurulu üyeleri ise “Fenerbahçe had bilmez, had bildirir” ifadelerini kullanırken, bazı futbolcuların da Kartal’ın bu açıklamasından rahatsız olduğu öğrenildi.

KARTAL’DAN SAVUNMA
İsmail Kartal ise bu açıklamayı takım 10 kişi kaldıktan sonraki dönem için söylediğini belirterek kendisini savundu. İyice baskı altında kalan Kartal’ın son derece sıkıntılı günler geçirdiği belirtiliyor. Öte yandan, geçtiğimiz yılların aksine ilk kez bir teknik adamın iletişim danışmanı olmadan çalışması da kulüp içinde eleştiriliyor. Aykut Kocaman ve Ersun Yanal, sarı lacivertli kulüpte görev alırken iletişim danışmanları ile çalışıyorlardı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler