SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aziz Yıldırım suçluyu buldu

Akhisar yenilgisi sonrası telefona sarılan Aziz Yıldırım, İsmail Kartal'a destek verdi, futbolcuları eleştirdi. 

Fenerbahçe Kulübü Başkan Aziz Yıldırım, Akhisar Belediyespor yenilgisini sonrası faturayı oyuncularına çıkardı.

Rahatsızlığı sebebiyle Manisa’ya gidemeyen Yıldırım, mağlubiyetten çok takımın sahada yeterli mücadeleyi sergilememesine tepki gösterdi. Bitiş düdüğü ile birlikte telefona sarılan sarı-Lacivertli kulübün başkanı, Teknik Direktör İsmail Kartal ile bir görüşme yaptı.

Görüşmede sonuç ve oyundan duyduğu hayal kırıklığını ifade eden Yıldırım, buna rağmen Kartal’a desteğini tekrarladı. Hocasına, “Seninle ilgili tek bir olumsuz düşüncemiz yok” diyen Yıldırım’n hedefinde teknik heyet değil futbolcular vardı.

Başkan’a göre kötü oyun ve alınan mağlubiyetten 1. derece sorumlu olan sahada oynayanlardı. Yıldırım, “Takım ne yazık ki geçen seneki şampiyonluk havasından hâlâ kurtulamamış. Artık herkesin taşın altına elini sokma zamanı geldi” derken forvet oyuncularının kendilerini fazla yormadığından şikayet etti. Herkesin gol atma yarışı içine girdiğini, bu yüzden de takımın aksadığını söyleyen Başkan Aziz Yıldırım gerekli uyarıları yapacağının altını çizdi.

Bugün toplantı var

Başkan Yıldırım, bugün Samandıra Tesisleri’ne giderek teknik heyet ve futbolcularla bir toplantı gerçekleştirecek. Gaziantep maçı sonrası yine tesislere giderek bir dizi uyarılarda bulunan Yıldırım’ın, eleştiri dozunu bu kez artırması ve herkese sert çıkması bekleniyor.

Bu arada Başkan Aziz Yıldırım, bu mağlubiyetten sonra kendisi ya da bir yöneticinin sürekli takımla beraber olması yönünde karar aldı. Bundan böyle sezon sonuna kadar futbol takımı antrenmanlar dahil yalnız bırakılmayacak.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler