SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aziz Yıldırım'dan Erman Toroğlu açıklaması

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, futbol yorumcusu Erman Toroğlu ve yorumcusu olduğu TRT 3'de yayınlanan Futbol Arenası programına yazılı bir açıklama ile tepki gösterdi. Yıldırım, "Programda geçen 'Erman Toroğlu'nun yorumunu merak ettiğim' ifadesi reyting uğruna izleyiciler bilinçli olarak yanıltılmaktadır" açıklamasını yaptı.

Aziz Yıldırım'ın yazılı açıklaması şu şekilde;

"TRT 3'te Futbol Arenası isimli programda Fenerbahçe-Gaziantepspor maçı sonrası  şahsımın, karşılaşmadaki penaltı pozisyonu ile ilgili programın yorumcularından Erman Toroğlu'nun görüşünü merak ettiğime dair bir ifade kullanıldığını öğrenmiş bulunmaktayım.

Programın moderatörü Göktuğ Sevinçli'nin anonsunda söylediği bu bilgi doğru değildir, reyting uğruna izleyiciler bilinçli olarak yanıltılmaktadır.

TRT 3'te bahsi geçen bu program da dahil olmak üzere, halkı yanlış yönlendiren bu tür spor programlarını izleme alışkanlığım bulunmamaktadır, bahsi geçen yorumcunun görüşü ile ilgili de hiçbir merakım yoktur.

Programın moderatörünün bu ifadeyi kullandığı dakikalarda da Fenerbahçe Ülker basketbol takımımızın Cedevita Zagreb maçını takip etmekteydim.

Bu tür basit iddialarla TRT gibi bir kurumda program yapan kişinin, izleyicilerini daha fazla izlenme uğruna kandırmasını esefle kınıyor, takdiri kamuoyuna bırakıyorum.

Saygılarımla,

Aziz Yıldırım"

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler