SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dirk Kuyt: Gaziantepspor'u bombalayacağız

Geldiği günden bu yana Fenerbahçe'nin vazgeçilmezleri arasındaki yerini alan Dirk Kuyt, uzun zaman sonra ilk kez bu kadar iddialı sözler sarfetti.

Yakın çevresine konuşan Hollandalı yıldız, sezonun ilk iki haftasını değerlendirirken, “Lige istediğimiz gibi başlayamadığımız doğru ama bu hafta farklı olacak. Tüm sorunları çözdük vetakımda her şey yolunda gidiyor. Sow ile Diego arasında maç içinde yaşanan gerginlik de saha dışına yansımadan sonlandırıldı. Trabzonspor maçında da rakibimiz genel anlamda savunmayı düşünmüştü. Biz de kontrollü davrandık. Kazanamıyorsanız kaybetmeyeceksiniz de” ifadelerini kullandı.

‘İlk 8 hafta kritik’

Taraftarlarının karşısına çıkacakları pazar günkü Gaziantepspor maçını beklediklerini kaydeden tecrübeli futbolcu, “O gün patlama yapacağımıza inanıyorum. Gaziantepspor’u bombalayacağız. İyi bir futbol ve alacağımız galibiyetle gelecek haftalar öncesi de moral kazanacağız. İlk 8 hafta bizim için çok kritik. En az kayıpla bu süreci atlatmak, önümüzde uzun bir maraton olmasına rağmen bazı şeyler için belirleyici olacak” açıklamasında bulundu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler