SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aziz Yıldırım futbolcuları bu sözlerle uğurladı

"Siz büyük takımsınız. Büyük oyuncularsınız. Kalitenizi gösterin. Ne olursa olsun sakin olun, futbolunuza bakın. Futbolunuzu sahaya yansıtırsanız kazanırsınız. Kazanın gelin."

Başkan Aziz Yıldırım, bugünkü Trabzon maçında futbolcularından kalitelerini gösterip futbol şov yapmalarını istedi.

Yıldırım, dün sabah erken saatlerde Samandıra Tesisleri’ne gitti. F.Bahçe Başkanı, futbolcularıyla öğle yemeği yedi, toplantı yaptı. Başkan Yıldırım, Trabzon’a teknik heyet ve oyuncularını tek tek ellerini sıkarak kapıdan uğurladı.  Yıldırım’a uğurlama sırasında Genel Sekreter Mahmut Uslu ile cezası nedeniyle bugün forma giyemeyecek olan kaptan Volkan Demirel eşlik etti.

TÜRKİYE’NİN EN İYİ KADROSU FENER’DE

Samandıra’daki futbolcularla toplantıda Başkan Aziz Yıldırım’ın kalite vurgusu ön plana çıktı. Yıldırım Türkiye’nin en iyi kadrosunun F.Bahçe’de olduğunu söyledi ve oyuncularından Trabzon karşısında bu kaliteyi futbol şova dönüştürmelerini istedi. Yıldırım, “Siz büyük takımsınız. Büyük oyuncularsınız. Kalitenizi gösterin. Ne olursa olsun sakin olun, futbolunuza bakın. Futbolunuzu sahaya yansıtırsanız kazanırsınız. Kazanın gelin” sözleriyle takıma Trabzon maçı öncesi moral verdi.

MAÇI YA EVDE YA DA FBTV’DE İZLEYECEK

Yıldırım’ın tek tek tokalaşarak moral verdiği futbolcular da “Merak etme Başkan. Camianın bizden beklentisinin farkındayız. 4. yıldızı bu sezon mutlaka biz takacağız. 4. yıldız yolunda Trabzon engelini de kayıpsız geçeceğiz” diye söz verdi. Cezası nedeniyle Trabzon’a gitmeyen Başkan Aziz Yıldırım, bugünkü maçı ya evinde ya da FBTV’de izleyecek.

Yıldırım’ın yokluğunda yönetimi Trabzon’da Serdar Erkan, Selim Kosif, Metin Doğan ve Yalçın Haker temsil edecek. (Akşam)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler