SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İsmail Kartal, Diego'yu yedek soyunduracak

Fenerbahçe'de Cristian ve Yobo ile yollar ayrılırken, Krasic'in ise sözleşmesi donduruldu. Bunun ardından Fenerbahçe, Diego'nun lisansını çıkardı ancak DHA'nın haberine göre İsmail Kartal, Brezilya'lı yıldızı yedek soyunduracak.

Yeni sezona Karabükspor maçı ile "Merhaba" diyecek olan Fenerbahçe'de Cristian ve Yobo ile yollar ayrılırken, Krasic'in ise sözleşmesi donduruldu.

Bu durumda Diego Ribas için lisans çıkarma imkanı doğarken, Brezilyalı oyuncunun lisansı pazar günkü maça yetişse bile teknik direktör İsmail Kartal'ın yedek soyunduracağı öğrenildi. Diego'nun sakatlığının geçtiği, ancak Galatasaray maçındaki kurguyu bozmak istemeyen Kartal'ın maça Diegosuz başlamayı düşündüğü belirtildi.

Cezalı Volkan'ın yerine Mert, sakatlığı bulunan Alves'in yerine ise Kadlec görev yapacak. Süper Kupa finalinde iyi bir maç çıkaran Meireles'i kesmek istemeyen İsmail Kartal'ın, Karabükspor karşısında sahaya süreceği muhtemel 11 şöyle:

Mert Günok - Gökhan, Bekir, Kadlec, Caner - Meireles, M.Topal, Emre - Kuyt, Emenike, Sow

VE FENERBAHÇE AÇIKLADI! DİEGO'NUN LİSANSI ÇIKTI...
Fenerbahçe Kulübü, Diego Ribas'ın lisans işlemlerinin tamamlandığını açıkladı.

Açıklama şöyle;

"Brezilyalı oyuncumuz Diego Ribas’ın sözleşmesi, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından onaylanmış ve lisans işlemleri tamamlanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler