SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Gerekirse tüm sezon oynamam'

Joseph Yobo, Fenerbahçe A2 Takımı ile çalışmalarını sürdürüyor.

Brezilya’da düzenlenen son Dünya Kupası’nda Nijerya Milli Takımı için ter döken ve başarılı maçlar da çıkaran Joseph Yobo, Fenerbahçe A2 Takımı ile çalışmalarını sürdürüyor.

Kontenjan sebebiyle yeni sezonda takımda düşünülmeyen tecrübeli futbolcunun bu duruma bir hayli tepki verdiği ortaya çıktı. Ülke milli takımı ile 100 maç barajını aşan ve ilerleyen yaşına rağmen performansı beğeni toplayan Nijeryalı oyuncunun mevcut durumundan hiç memnun olmadığı belirtildi.

Kulübün kendisini A2 takımına göndermesi ile ilgili arkadaşlarına değerlendirmelerde bulunan başarılı savunmacının, “Nijerya’nın kaptanı olarak şu an A2 ile çalışıyorum. Doğrusu bana özel bir antrenör vermeliydiler. Ben bu durumu hak etmiyorum. Her zaman elimden gelenin en iyisini yaptım ama geldiğim duruma bakın” dediği öğrenildi.

KAPTANLIK ESPRİSİ

Krasiç ile birlikte aynı takımda çalışan Yobo, “A2 ile çalışmaya o benden daha erken başladı. O yüzden kendisi kaptan ise ikinci kaptan da benim” esprisi ile yaşadıklarına ince bir göndermede bulundu.

Nijeryalı futbolcu kendisine Türkiye içinden birçok teklif gelmesine rağmen bunları kabul etmiyor. Çünkü hiçbir kulüp Yobo’nun aldığı yıllık 2 milyon euroyu vermiyor. Bu yüzden deneyimli futbolcu mevcut kontratından 1 euro bile aşağısına gitmeyeceğini belirtiyor. Özellikle kulübün kendisini A2’ye göndermesine içerleyen Yobo’nun “Gerekirse tüm sezon oynamam yine de paramı alırım” dediği ifade edildi. (Skorer)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler