SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İsmail Kartal imzayı attı

Fenerbahçe, Ersun Yanal'dan boşalan teknik direktörlük görevine İsmail Kartal'ı getirdi; Kartal, Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe, Ersun Yanal'dan boşalan teknik direktörlük görevine İsmail Kartal'ın getirildiğini açıkladı. Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde İsmail Kartal için basın toplantısı düzenlendi. İsmail Kartal Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın açıklamaları:
"Bugün Arda ile ilgili basında yer alan haber, tamamen yalandır. Arda Turan'a kızma, işimize karışma gibi bir durum söz konusu değil. Arda çok kıymetli bir oyuncu. Arda Turan'dan Diego Ribas ile ilgili bilgi aldık. "Ben araştırma yapayım" döneyim dedim. Araştırma yaptı ve "Alabilirsiniz iyi olur" dedi. Arda Turan bize sadece bunu söyledi. Bizim ona kızmaya hakkımız yoktur. Herkes doğru olanı yazsın. Herkesi azarlamak için mi buradayım? Çok ağır konuşurum, altından kalkamazsınız. Konumuz bu değil ama buna üzüldüğüm için açıklamak istedim."

NE AYKUT KOCAMAN NE ZİCO NE DE ERSUN YANAL...
"İsmail Kartal, Fenerbahçe'de teknik direktörlüğü hak etmiş bir teknik adamdır. 2 gün açık açık İsmail Kartal ile her şeyi konuştuk, anlaştık, inşallah uzun yıllar kulübümüze hizmet edecektir. Ne Aykut Kocaman, ne Zico, ne de Ersun Yanal, Türkiye'de Fenerbahçe dışında başarılı olamamışlardır. Kimse şampiyonlukları üstüne alınıp "Ben yaptım" demesin. Bu isimler takımı kendileri şampiyon yapmadı. Mustafa Denizli... Geç!.."

BAŞARISIZLIK AZİZ YILDIRIM'INDIR
"Fenerbahçe futbol takımının sorumluluğu ve yetkisi İsmail Kartal'dadır. Bundan sonra başarı İsmail Kartal'ındır. Başarısızlık Aziz Yıldırım ve yöneticilerindir. Hayırlı uğurlu olsun."

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın açıklamaları:
"Bu göreve gelmek için çok çalıştım, çok uğraştım ve çok sabrettim. Öncelikle sayın başkanımız ve yönetim kurulumuza beni bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Yedi farklı takımda teknik direktörlük yaptım, yedi farklı teknik adamla birlikte çalıştım."

KENDİMİ ÇOK GELİŞTİRDİM
"Orta ve uzun vadede Fenerbahçe Futbol Takımı'nda neler yapılması gerekiyor. Bunların hepsinin planlaması yapıldı. Fenerbahçe'me faydalı olmak için, çok daha büyük başarılara taşımak için bu görevi seve seve kabul ettik. Hazır olup olmadığım konusunda şüphe olabilir kafanızda. Fenerbahçe'nin neye ihtiyacı olduğunu bildiğimi düşünüyorum. Çok basit ve net söylüyorum, son dört yılda kendimi çok geliştirdim ve bu ağırlığı kaldırabileceğime inanıyorum."

AZİZ YILDIRIM BU KULÜBÜN BABASIDIR
"Başkan, her hocanın işine karışıyor. İsmail Kartal'a da karışır algısı var. Ben futbolculuk hayatımda da antrenörlük hayatımda da Aziz Yıldırım ile işimize karıştığı gibi bir durum yaşamadım. Bugünden itibaren tek amacım; Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak olacaktır. Aziz Yıldırım bu kulübün babasıdır, başkanıdır. Eksiklerimiz olabilir bunları kendisiyle çözebileceğimize inanıyorum."

SESSİZ KALIP İŞİMİ YAPACAĞIM
"Bundan önce hep sessiz kaldım işimi yaptım. Bundan sonra da sessiz kalıp işimi yapacağım. Tek hedefim şampiyonluk. 3 Temmuz'dan bu yana elde edilen başarıların mihenk taşı oldum. Takımımı başarılı yapmak için gece gündüz demeden çalışacağım. Hem kendim için, hem camia için hem de Türk futbolu için hayırlı olmasını diliyorum ve tekrar teşekkür ediyorum."

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman ve Ersun Yanal dönemlerinde yardımcı antrenör olarak görev yapan İsmail Kartal'ın kariyerinin her basamağında sarı-lacivertli renkler vardı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler