SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'den Nadir Çiftçi bombası

Sadece Diego'yu kadrosuna katan ve başka transfer yapmayacağız açıklamalarında bulunan sarı lacivertliler Avrupa basınına göre bir transferi daha bitirecek.

Israrla 'transfer yapmayacağız, yazılan isimler gerçek dışı' açıklamalarında bulunan Fenerbahçeli yöneticilerin aksine Avrupa basını müthiş bir iddia ortaya attı. O iddiaya göre sarı lacivertlilerin transferi sadece imzaya kaldı.

İskoç basınına göre Fenerbahçe İskoçya Premier Ligi'nde Dundee United forması giyen Nadir Çiftçi’yi kadrosuna katmak üzere.İskoç basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe’nin oyuncuyla büyük ölçüde anlaştığı ancak transeri ağırdan aldığı belirtildi. Takımdan bazı ayrılıkların yaşanacağını belirten ‘bsiderats’ adlı yayın organı bu ayrılıkların ardından transferin resmileceği iddiasında bulundu.

Dundee United’ın paraya ihtiyacı var

İskoç kulübü Dundee United’ın paraya ihtiyacının olduğu ve Nadir Çiftci’nin Fenerbahçe’ye satışıyla rahatlayacağı da haberde yer alan detaylar arasında. Türk asıllı futbolcu için İskoç kulübünün 2.5 milyon Euro bonservis isteyeceği iddia ediliyor. Genç golcü Dundee formasıyla çıktığı 40 maçta 17 gol atıp 12 asist yaptı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler