SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte İsviçre Federal Mahkemesi'nin F.Bahçe kararı

İsviçre Federal Mahkemesi, Fenerbahçe'nin CAS kararına ilişkin yürütmeyi durdurma kararını, UEFA'nın, Fenerbahçe'nin haklı çıkması halinde her türlü tazminatı ödemeyi kabul edeceği beyanı üzerine reddetti.

İsviçre Federal Mahkemesi (İFM) , CAS ve UEFA'nın savunmalarını Fenerbahçe Kulübü'ne bugün tebliğ etti. İFM, bu savunma ve beyanlara karşı beyanda bulunmak üzere Sarı-Lavivertli kulübe 5 Ağustos 2014 tarihine kadar süre verdi.

Bu arada verilen beyanda UEFA, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün davayı kazanması halinde her türlü tazminatı ödemeye hazır olduğunu İFM'ye bildirdi.

Bu bildirim sonrasında İsviçre Federal Mahkemesi de incelemesini sürdürmesine rağmen sarı lacivertlilerin Avrupa'dan men cezasının durdurulması talebini reddetti.

Kulüpten yapılan bilgilendirme şu şekilde :

"İsviçre Federal Mahkemesine yaptığımız başvuru üzerine; UEFA VE CAS'ın savunma ve beyanları tarafımıza 24.07.2014 tarihinde tebliğ edilmiş olup, bu savunma ve beyanlara karşı beyanda bulunmak üzere kulübümüze 5 Ağustos 2014 tarihine kadar süre verilmiştir.

Bununla birlikte dosyada yer alan yürütmeyi durdurma talebemiz ise, UEFA'nın Fenerbahçe Spor Kulübü'nün davayı kazanması halinde her türlü tazminatı ödemeye hazır olduğuna dair beyanı kapsamında,mahkeme başkanının bu aşamada ileride telafisi imkansız zararların oluşmadığı gerekçesiyle uygun görülmeyerek,dosya yüksek mahkeme heyetininnihai kararına sunulmuştur."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler