SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'nin Şubat kabusu

Emenike, Webo ve Sow devre arasında milli takımlarına gidiyor.

Sarı-lacivertliler şubat ayında deneyimli Kuyt ve genç Semih Ergül ile yoluna devam edecek. Geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe’de yaklaşan tehlike huzursuzluk yaratıyor. Süper Ligi 9 puan farkla bitiren sarı-lacivertli ekibin 3 Afrikalı golcüsü şubat ayında yok. Bu durum teknik heyeti düşündürüyor. Kontenjan nedeniyle yabancı golcü alamayan Ersun Yanal, Afrika Kupası sürecinde deneyimli Dirk Kuyt ve genç Semih Ergül ile maçları tamamlamak zorunda kalacak.

8 PUAN KAYBETMİŞTİ

2013-14 sezonunun ikinci yarısına büyük avantaj ile girilmesine rağmen Emenike, Sow ve Webo’nun sakatlıklarıyla sarsılan Kanarya, Eskişehir, Sivas ve Elazığ maçlarında 8 puan kaybetmişti. F.Bahçe, önümüzdeki sezon da aynı dönemde ciddi sıkıntı yaşayabilir. Aynı üçlü bu kez Afrika Kupası için milli takımlarına gidecek. Turnuva, 17 Ocak’ta başlayıp 8 Şubat’ta bitecek.

4 MAÇ UZAK KALACAK

Süper Lig’de ise ilk yarı 4-6 Ocak’ta sona erecek. Üç yıldız, muhtemelen ilk yarının son maçı olan Başakşehir mücadelesinde ter dökecek ve yollara düşecek. Bu esnada Türkiye Kupası maçlarının dışında, ligdeki Kasımpaşa ve Karabük maçları Emenike, Sow ve Webo’dan yoksun oynanacak. Senegal, Nijerya ve Kamerun’dan biri finale kadar giderse, 19. haftadaki Trabzonspor maçında Fener’in işi iyice zorlaşacak. (AMK)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler