SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aziz Yıldırım'dan basına sitem

Fenebahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Düzce Topuk Yaylası'ndaki kampta basın mensupları ile bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, takımın kamp yaptığı Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Basın mensuplarıyla sohbet eden Başkan Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu, bir sürpriz yaparak, sarı-lacivertli takımın yeni sezonda giyeceği çubuklu formayı ilk kez kameralara gösterdi.

Yeni sezon formalarının 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü'nde Türkiye'deki tüm Fenerium'larda aynı anda satışa çıkacağını da söyleyen Başkan Aziz Yıldırım, yeni sezon öncesinde tüm takımlara başarı dileklerini de iletti.

Başkan Aziz Yıldırım, göreve geldiği günden itibaren Fenerbahçe için çalıştıklarını söyleyerek, "Bizler Fenerbahçe'ye nasıl katkı yapabiliriz diye çalışıyoruz. Bakın, Topuk Yaylası Tesisleri'ni yaptık. Bize 15 milyon dolar yani 26 Trilyona mal oldu. Bu para ile bir iki tane oyuncu alırdık, sonra da yazardınız 'efsane başkan' diye. Ankara'daki Tesisler için de fedakârlıklar yaptık ve o tesisleri de Türk sporuna kazandırdık. Şimdiden takımlar orada kalmak istiyorlar. Bütün branşlarımıza ait tesisler bunlar" dedi.

Yeni sezonda bütün takımlara başarı dileklerini ileten Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin Türk futbolunda var olan havuzun değerini arttırdığının bilgisini vererek, yeni sezon formaları hakkında da konuştu.

"1 TRANSFER YAPTIK, BAŞKA YAPMAYACAĞIZ"

Başkan Aziz Yıldırım, "Bu sezon başında bütün takımlarımız çalışmaya başladı. Hepsine başarılar diliyoruz. Kazasız, sağlıklı ve adil bir sezon olmasını diliyoruz. Biz, takımımıza güveniyoruz. İyi bir takımız. Sadece 1 transfer yaparak da fazla ihtiyacımız olmadığını gösterdik. Şampiyonluğa oynayan bir takımız ve yine öyle olacak. Baktığınızda son 15 sene de toplamda bir ya da iki kez 4. olduk. Hep ya birinciydik, ya ikinci" dedi.

"YAYIN HAVUZUNU 150 MİLYON DOLARDAN 450 MİLYON DOLARA ÇIKARTTIK"

"Türk futbolunda ekonomiyi en güzel kullanan takım Fenerbahçe'dir. Biliyorsunuz, havuz sistemi var ve bu havuzu 150-160 milyon dolarlardan 450 milyon dolarlara çıkarttık. Forma reklamlarını belirli noktalara taşıdık. Türk Telekom ile anlaşmamız bitti. Başka sponsorlarla da konuştuk ve geldiğimiz noktada formanın önünde göğüs reklamı almamaya karar verdik. Bu, Yönetim Kurulu kararıdır. Ülker ile formamızın sırtındaki anlaşma devam edecek, 1 yıllık süre ile... Formamıza göğüs reklamı almamamızın altında; Fenerbahçe Yönetiminin, Kongre ve Divan üyeleri ile Büyük taraftarımızın vereceği desteği göz önüne aldık. Biz, bu formanın sponsoruyuz. Bu anlayışla yola çıktık. Forma alarak satışlara destek olacağız. Yaptığımız hesaplara göre de almış olduğumuz kararla geçmişte sponsorlardan alınan gelirden daha fazla gelir elde edeceğimizi düşünüyoruz. Dördüncü yıldızın da böyle bir sezonda takılmasının daha anlamlı olacağı uygun gördük. Bu akşam formalarla ilgili reklamlar ekranlarda dönmeye başlayacak, yarın da saat 12:00'den itibaren Türkiye'deki tüm Fenerium mağazalarımızda satışta olacak. Ben ve Mahmut Bey de hepimizin hayatında önemli bir yeri olan yeni sezonda Takımımızın giyeceği çubuklu formamızı giydik ve sizlerin karşısına çıktık. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim."

Aziz Yıldırım'ın konuşmasından satırbaşları şu şekilde:

- Ağustosun 7 veya 8'inde Chelsea ile maç organizasyonu var, pazar gün açıklayacağız. Sonra ayın 16'sında İstanbul'a İtalyan takımı getirmeye çalışıyoruz, sonra 19'unda Roma'ya gidiyoruz. Sonra Galatasaray ile Süper Kupa oynuyoruz ve sonra da Süper Lig başlıyor.

- Kampa gittik Almanya'ya, köy takımı ile maç yaptık. Basın yazıyor; onunla kavga etti, şunu yaptı, bunu yaptı. Spor basını bu olmamalı.

- Bakın burada bir salon var, bununla ilgili bir haber yaptınız mı? İzni isteyin, gelin haber yapın. Basın böyle olmalı. Adam Brezilya'dan bizimle ilgili haber yapıyor.

- Ben değişik bir insanım. Benim şöhret olma, gazetelere çıkma gibi bir hayalim yok. Benim tek amacım var, o da Fenerbahçe.

- Bugün buradaki Topuk Yaylası Tesisleri'ni yaptık, 15 milyon'a yaptık. Ben bu paraya oyuncu da alabilirdim, o zaman efsane diye yazardınız. Biz bu tesisleri Fenerbahçe kaynaklarını kullanarak yaptık.

- Ben geçen hafta Bodrum'a gittim. Yanımda 3 tane teyzem, helikoptere bindik indik. Yazıyorsunuz ki, yanında kadınlar vardı. Bu ahlaksızlık.

- Bunları aramızda bir dost muhabeti olarak görün, öyle haberini falan da yapmaya gerek yok. Benden sizlere bir sitem bu, dostça bir sitem.

- Bu sene formamızın önüne göğüs reklamı almamaya karar verdik. Transfer takviyesi de yapmayacağız. Öyle boşuna şu geliyor bu geliyor diye yazmaya gerek yok, kimseyi almayacağım diyorum bakın daha ne diyeyim.

- Yeni formalarımız yarın saat 12:00'de Fenerium mağazalarımızdan satışa çıkacak. (Mahmut Uslu ile birlikte yeni formaları giydiler) Göbeklerimizi çekmeyin bak.

- Yeni sezon herkese hayırlı olsun, tüm takımlara başarılar.

Mahmut Uslu: "Başkana teşekkür ettim"

- Ben buraya ilk geldiğimde daha yoldan gelirken "Bu yolu kim yaptı?" dedim, "Başkan yaptı" dediler, devlet de yardımcı oldu tabi. Geldim daha tesisleri görmeden başkana teşekkür ettim.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler