SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Salih Uçan Fenerbahçe tarihine geçti

İki yıl boyunca Roma'ya kiralanan Salih, adını Fenerbahçe tarihine yazdırdı.

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Salih Uçan'ın iki yılllığına 4.2 milyon euroya İtalya'nın Roma kulübüne kiralanmasının yankıları devam ederken, genç futbolcu bu transferle birlikte adını Fenerbahçe tarihine yazdırdı.

107 yıllık kulüp tarihinin transferiyle Fenerbahçe'ye en fazla geliri sağlayan yerli oyuncu olan Salih, bu yönüyle Fenerbahçe tarihine geçmiş oldu. Bilindiği gibi daha önce Fenerbahçe forması giyen Tuncay Şanlı, Rüştü Reçber ve Serhat Akın gibi yıldızlar için sözleşmeleri sona erdiğinden dolayı sarı lacivertli kulübe herhangi bir bonservis bedeli ödenmezken, Kasımpaşa'ya imza atan Özer Hurmacı ve devre arası Antalyaspor'la anlaşan Semih Şentürk'ün sözleşmesi feshedilmiş, Burak Yılmaz'sa Gökhan Ünal transferinde takasta kullanılmıştı.

Fenerbahçe'nin son yıllarda bonservis ödeyerek ciddi bir gelir elde ettiği tek isim 2011 yılında Eskişehirspor'dan 2 milyon 750 bin euroya transfer edilen ve geçtiğimiz sezon başında 1.5 milyon euroya Beşiktaş'a gönderilen Sezer Öztürk olmuştu. (eurosport)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler