SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ali Koç CHP'yi ziyaret etti!

Ali Koç ve 1907 Fenerbahçe Derneği yöneticileri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin şike iddiasıyla görülen davada yeniden ve adil yargılanması talebiyle "Adalete Fener Yak Kampanyası"nı başlatan 1907 Fenerbahçe Derneği yöneticileri kampanya kapsamında belirlenen ilgililer ile görüşmelere devam ediyor.

Hafta başında Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'yi ziyaret eden Dernek Başkanı Ali Y. Koç ve Dernek Yöneticileri dün de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

Change.org/tr üzerinde devam eden kampanyaya destek veren 500 bini aşkın imzayı ve yorumları 34 klasör ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sunan 1907 Fenerbahçe Derneği, toplanan imzaları önümüzdeki günlerde başta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ olmak üzere kampanyanın ilgililerine iletmeye devam edecek.

Toplanan imzalar önümüzdeki günlerde başta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayiip Erdoğan, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Adalet Bakanı Bakir Bozdağ olmak üere kampanyanın ilgililerine iletilmeye devam edilecek.

1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Y. Koç ile dernek yöneticileri Simla T. Beyazıt, Fethi Pekin, Ruşen Çetin ve Can Gebetaş; "Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile yöneticilerin şike iddiasıyla görülen davada yeniden ve adil bir şekilde yargılanması talebiyle" 1907 Fenerbahçe Derneği'nin başlattığı Adalete Fener Yak kampanyası kapsamında, kampanyanın ilgilileri ile görüşmeleri sürdürüyor. 1907 Fenerbahçe Derneği yöneticileri, change.org/tr üzerinde devam eden imza kampanyasında toplanan 500 bini aşkın imzayı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sundu ve kampanyaya ilişkin bilgi verirken, adil yargılanma taleplerini dile getirdi.

Görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, 40 günde 500 bini aşkın kişinin Adalete Fener Yak kampanyası kapsamında imza attığını vurgulayan Ali Y. Koç, "Bu imzaları kampanya başlarken belirlenen ilgililere iletmeye devam ediyoruz. Tek talebimiz yeniden ve adil yargılanmanın sağlanmasıdır. Çağrımıza destek veren herkesi, hepimizi adalete olan inancımız bir araya getirdi. Adaletin renginin olmadığını bu kampanyada bir kez daha gördük. Hukukun üstünlüğüne olan inancımızı hafta başında kampanyamızın ilgililerinden Anayasa Mahkemesi Başkanı Sayın Haşim Kılıç'a ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'ye iletmiştik. Bugün ise Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldik. Hukuk, evrensel kurallarla, bağımsız kurumlarıyla ve hukukçularımızın vicdanlarıyla bir bütün olarak işler. Bizler hukuka güveniyoruz. Talebimizin dikkate alınacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Dünyanın dört bir yanından farklı renklere gönül vermiş yarım milyonu aşkın kişinin Adalete Fener Yak kampanyasına destek verdiğini de vurgulayan Ali Y. Koç, "1907 Fenerbahçe Derneği adına imza kampanyasına destek veren yarım milyonu aşkın kişiye teşekkür ediyorum. Bu adalet mücadelesi sadece Fenerbahçe Spor Kulübü'nün değil hangi takımdan olursa olsun, hangi fikri savunursa savunsun toplumsal bir hak arayışıdır" dedi.
Adalete Fener Yak imza kampanyası http://www.change.org/tr/adaletefeneryak adresinde devam ediyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler