SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

45 gün içinde seçim var!

Fenerbahçe kulislerinde Aziz Yıldırım'ın cezaevine girmesinin ardından nelerin yaşanacağı konuşuluyor. İşte senaryolar ve olasılıklar...

Fenerbahçe'de Başkan Yıldırım'ın cezaevine girmesiyle birlikte sarı-lacivertli kulüp tüzük gereği 45 gün içinde olağanüstü seçime gitmek zorunda kalacak. Bu seçimde sadece yeni başkan seçilecek. O tarihe kadar görevi Başkanvekili Abdullah Kiğılı üstlenecek. Yönetim Kurulu isterse seçilecek yeni başkan ile görev süresinin sonuna kadar devam edebilecek.

Eğer bu senaryo uygulanır ve yönetim kurulu görev süresini doldurana kadar devam ederse ağır basan fikir yönetim kurulundan bir ismi başkan yapmak... Yönetim Kurulu içinden bir başkan çıkarılırsa ağır basan isim Mahmut Uslu... Böylece, Aziz Yıldırım destekli bu yönetim kurulu 2015 yılında yapılacak kongreye kadar görevine devam edecek.

Bir diğer olasılık ise yönetim kurulunun Aziz Yıldırım'ın ardından görevi bırakması ve kulübün olağanüstü genel kurul ile seçime gitmesi...

Bu durumda öne çıkan isi ise Ali Koç... Ali Koç'un var olan yönetim ile yola devam etmeye çok sıcak bakmadığı ancak bir genel kurul ile yani kendi ekibini kurması durumunda göreve talip olabileceği iddia ediliyor. Ama Ali Koç daha önce yaptığı açıklamalarda 2016'yı tarih olarak işaret etmişti. Bu özel durum karşısında Ali Koç'un ne yapacağı merakla kulislerde konuşuluyor.

Mehmet Ali Aydınlar'ın son kongreden sonra artık böyle bir girişiminin olmayacağı belirtiliyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler