SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Volkan: "Maç satmadık, satmayız."

F.Bahçe kaptanı Volkan'dan 'dedikodulara' sert yanıt: "Hedefimiz; şampiyonluk. Kimin ikinci olacağı ise bizi hiç ilgilendirmiyor. Kendi işimize bakıyoruz. Biz maç satmadık, satmayız da..."

F.Bahçe kaptanı Volkan Demirel, Beşiktaş derbisi öncesi haklarında çıkartılan dedikodulara yanıt verirken, beklentilerini de dile getirdi. Milli file bekçisi, "Galatasaray'ın 2. olmaması için Beşiktaş'a yenilecekleri" söylentisiyle ilgili şu ifadeleri kullandı: "Biz her zaman rakiplerimize saygı duyarak hareket ettik. Şu anda hangi takımın ne durumda olduğu ise kesinlikle bizi ilgilendirmiyor. Hedefimiz; ligde kalan 5 maçımızı da kazanarak, taraftarlarımızla birlikte şampiyonluk kutlamaları yapmak. Biz kendi işimize bakıyoruz, kimin 2. olacağı bizi ilgilendirmiyor. Sahaya çıkıp, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Biz maç satmadık, satmayız da."

'SIKICA KENETLENDİK'
Volkan Demirel, ligle ilgili olarak da "F.Bahçeli futbolcular olarak hepimizin tek bir ortak hedefi var, o da şampiyon olmak. Sezona da 'şampiyonluk' parolasıyla girdik. Amacımız da Beşiktaş derbisini kazanarak, 30. haftada şampiyonluğa ulaşmak. Bunun için de takım olarak birbirimize kenetlenmiş durumdayız" ifadelerini kullandı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler