SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Sahada hakkımızı savunduk"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kasımpaşa maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kasımpaşa maçı sonrasında takımın performansını ve sakatlıklar hakkında açıklamalarda bulundu.

[Maçtan Fotoğraflar![Fenerbahçe-Kasımpaşa](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2120782/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/fenerbahce-kasimpasa-153387-myspor)

"Bugün önemli bir gündü. Bugün yüzbinler sokakta yürüdü. Taraftarlarımızın hakkını savunduğu bir gündü. Biz de sahada hakkımızı savunduk. Rakibimizi de kutluyorum. Rakibimiz oldukça inançlı ve oldukça sert bir mücadele verdi. Yedek kulübesiyle teknik kadrosuyla maça oldukça iyi asıldılar.

Bugün sahada olmayan ve uzun zamandır kadroda yer almayan futbolcularımız da sahadaydı. Bugün de gördük ki biz 24 kişiyiz. Önümüzde oynayacağımız önemli maçlar var. Önümüzdeki maçlarda iyi oynayarak ve mücadele ederek şampiyonluğa ulaşacağız

Alper önemli bir oyuncu. Hem dripling hem pas özelliği olan bir oyuncu. Sahadaki tecrübeli oyuncularımızın da önemli katkıları vardı bugün. Takım oyunu ortaya koyduk. Emenike'nin maç eksiği vardı ve riske edemezdik. Önümüzdeki haftalar sakat ve cezalı oyuncularımızın kadroya katılmasıyla daha da iyi durumda olacağız.

Webo ve Sow'un sakatlıkları kötü bir zamana denk geldi. Ama önümüzdeki hafta hepsi dönüyor.

Emenike için kötü bir gündü. Kardeşinin eşi doğum esnasında vefat etti. Üzgünüz. Ona da başsağlığı diliyorum." dedi.


Yerel Seçim 2024

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler