SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Salih Uçan'a sürpriz teklif!..

Bursaspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Batalla'nın yerini doldurmak isteyen yeşil beyazlılara son dönemlerde bir çok futbolcu teklif ediliyor.

Bursaspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Batalla'nın yerini doldurmak isteyen yeşil beyazlılara son dönemlerde bir çok futbolcu teklif ediliyor. Menajerler vasıtasıyla Bursaspor'a en son bir zaman Galatasaray forması da giyen Elano Blumer önerildi.

Kariyerinde bir çok başarılara imza atan Elano, geçtiğimiz sezon ülkesinin Gremio takımında 54 maçta forma giydi. Bu karşılaşmalarda 13 kez fileleri havalandıran Brezilyalı yıldız, ayrıca Manchester City, Shakhtar Doneks, Galatasaray ve Santos gibi takılmada oynadı. gibi kulüplerde forma giydi. Ayrıca Sambacı 50 kez giydiği Brezilya milli takımı formasıyla 9 kez gol sevinci yaşadı. Ayrıca 30 yaşındaki Jadson Rodrigues da Silva'da yeşil beyazlıların transfer listesinde bulunuyor.

TİMSAH SALİH UÇAN'A YÖNELDİ

Bursaspor'da Samuel Holmen, transferi kapandı. İsveçli yıldız ile her konuda anlaşan yeşil beyazlı yönetim, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın futbolcusunu göndermemesi üzerine bu transfer suya düştü. Bu gelişmeler üzerine yeşil beyazlılar, Fenerbahçe'nin yıldız adayına kanca attı. Salih Uçan'ı, kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen yeşil beyazlıların, birkaç gün içinde sarı lacivertli kulübe resmi teklif yapması bekleniliyor. Yanal'ın onay vermesi halinde sarı lacivertli yönetimin genç futbolcuyu Bursaspor'a kiralayabileceği öğrenildi.

CUPER BATALLA'YA TALİP

Bursaspor'da kadro dışı kalan Pablo Batalla'ya Katar'ın Al Wasl Kulübü talip oldu. Teknik Direktör Hector Cuper'in çalıştırdığı Katar temsilcisi Batalla için yeşil beyazlı kulübün kapısını çalacak. Bir dönem Orduspor'u çalıştıran Cuper, Arjantinli yıldızı ısrarla kadrosuna katmak istiyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler