SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ersun Yanal'ın hayran olduğu oyuncu!

Hollanda maçını izleyen Aziz Yıldırım ve Ersun Yanal, Gönül’e nefes aldırmayan Jeremain Lens’e hayran kaldı. Sol kanat için Salzburg’lu Mane’den sonra bu oyuncu da takibe alındı.

Kadıköy Şükrü Saracoğlu’nda oynanan ve Dünya Kupası şansımızı kaybettiğimiz kritik Türkiye-hollanda maçına bir anlamda Fenerbahçe ev sahipliği yaptı. Ve başkan Aziz Yıldırım ile teknik direktör ersun Yanal protokol tribününde yan yana maçı izlerken, rakip takımın sol açığı Jeramain Lens’e büyük ilgi gösterdiler

Özellikle Aziz Başkan, Gökhan’ı birçok pozisyonda zor duruma sokan, enfes bir çalım yeteneğine ve hıza sahip olan Lens’i çok beğendi. kendisinden Salzburg’un sol açığı Sadio Mane’yi isteyen Yanal’a dönen Yıldırım, “kim bu çocuk? Tam da bize göre değil mi? istediğin her özelliğe sahip” diyerek oyuncuyu çok beğendiğini açıkladı Sezon başında PSV’den D.Diev’e 9 milyon euroya giden 25’lik yıldız, geçen sezon 53 maçta 27 gol atıp, 17 asist yapınca, Ukrayna’nın yolunu tutmuştu. Mane’den sonra sol kanat için listeye alınan Surinam asıllı oyuncunun Kiev’de mutlu olmaması, Fenerbahçe’nin iştahını kabartıyor.

(amk)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler