SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aziz Yıldırım'a açık çağrı: Artık Yeter

Fenerbahçe taraftar grubu Antu'nun resmi internet sitesinde başkan Aziz Yıldırım'a açık istifa çağrısı yapıldı.

Fenerbahçe taraftar grubu Antu, CAS kararı sonrasında sitesinin açılış sayfasında başkan Aziz Yıldırım'a açık istifa çağrısında bulundu.

* AZİZ YILDIRIM KONGREYE GİDİYOR

Olağanüstü Kongre İstiyoruz!
3 Temmuz 2011de başlayan Fenerbahçe tarihinin an karanlık dönemi bugün CASın, UEFA Disiplin Kurulu`nun verdiği 2 yıl men cezasını onamasıyla yeni bir aşama kazandı. Bu süreçte Fenerbahçemiz 106 yıllık tarihinde almadığı kadar yara aldı. İtibarı zedelendi, milyonlarca Fenerbahçe taraftarının içi kan ağladı.

Bütün bu olumsuz tablonun tek sorumlusu Aziz Yıldırım`dır.

Bu kahredici süreç boyunca ne kulübümüzü ne de kendini doğru dürüst savundu. Gerek yerel mahkemelerde, gerekse uluslararası kurumlarda yaptığı savunmalarda esip gürlemeyi, savcıları hakimleri azarlamayı marifet sandı. Bu haraketlerin Fenerbahçe`ye zarar vereceğini hiç umursamadı. Sonunda iş sözün bittiği yere geldi.

Geldiğimiz nokta yıkım.

CAS kararının TFFye nasıl yansıyacağını kestiremiyoruz. Bütün bu karanlık tablonun sorumlusu olan Aziz Yıldırımın artık camiamızın önünü açması, kulübümüzü gerektiği gibi savunacak yeni isimlere fırsat vermesi gerekiyor.

Bunun için hemen, bir dakika bile kaybetmedern seçimli olağanüstü genel kurul kararı alınmalıdır. Fenerbahçemizi karanlıklardan aydınlıklara taşıyacak yeni isimlerin, yeni kadroların önü açılmalıdır.

Çünkü bu "herşeyi ben bilirim"ci tavrıyla Aziz Yıldırım, 106 yıllık koca çınarı kendisiyle beraber bataklığın iyice dibine çekecek.

ANTU.COM

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler