SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

F.Bahçe Niang'la güldü (Özet)

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi Almanya kampında Bundesliga ekiplerinden Nürnberg ile karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe, Almanya kampındaki ilk hazırlık karşılaşmasında Bundesliga ekibi Nürnberg'i Senegalli yıldızı Niang'ın golleriyle 2-1 mağlup etti.

[

MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

45 bin kişilik Easy Credit Stadyumu'nda oynanan mücadelede Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 15 ve 34. dakikalara Niang kaydetti. Nürnberg'in tek golü ise 67. dakikada Bunjaku'dan geldi.

Fenerbahçe, Nürnberg karşısında şu kadro ile mücadele etti: Volkan Demirel, Gökhan Gönül(Orhan Şam), Serdar(Bekir), Bilica, Caner(Uğur Boral), Mehmet Topuz(Gökay), Selçuk(Özer), Cristian, Dia(Stoch), Alex(Sezer), Niang(Semih).

VOLKAN DEMİREL ALKIŞ ALDI

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, maçın başından sonuna kadar kurtardığı toplarla taraftarlardan büyük alkış aldı.

OYUN KISA SÜRELİ DURDU

İkinci yarıda tribünlerde yakılan meşaleler nedeniyle hakem Deniz Aytekin oyunu kısa süreli olarak durdurdu. Volkan Demirel'in de taraftarları uyarmasından sonra oyun kaldığı yerden devam etti.

KAMP PROGRAMI

Sarı-lacivertliler, İtalya'nın Serie A takımlarından Palermo takımı ile yapacağı maç için 21 Ağustos Pazar günü İtalya'ya gidecek. Aynı gün Palermo kentindeki Renzo Barbera Stadyumu'nda yapılacak karşılaşmanın ardından Fenerbahçe, 22 Ağustos Pazartesi günü Almanya'ya geçecek.

Sarı-lacivertliler, 24 Ağustos Çarşamba günü de Almanya'nın 1860 Münih takımı ile bir hazırlık maçı daha yaptıktan sonra aynı gün Türkiye'ye dönecek.

**NÜRNBERG: 1 - FENERBAHÇE: 2

**

facebook-paylas.gif

Fenerbahçe Niang'la farklı! | www.mynet.com/video

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler