SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aziz Yıldırım'dan Cüneyt Çakır itirafı!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, maçlarına Cüneyt Çakır'ı istediği haberlerini doğruladı.

Futbolda şike soruşturması kapsamında sorugulanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş maçı için Mahmut Özgener'den Cüneyt Çakır'ı istediğini doğrularken, "Türkiye'nin en iyi hakemi olduğu için görevlendirilmesini talep ettim" demiş.

[

İŞTE TARLANIN SÜRÜLDÜĞÜ 14 MAÇ (TIKLAYIN)](http://spor.mynet.com/haber/iste-tarlanin-suruldugu-14-mac/37972)

[

AZİZ YILDIRIM'A İLGİNÇ ZİYARET (TIKLAYIN)](http://spor.mynet.com/haber/aziz-yildirima-ilginc-ziyaret/37974)

[

"AHMET ÇAKAR'I TEHDİT ETTİNİZ Mİ?" (TIKLAYIN)](http://spor.mynet.com/haber/ahmet-cakari-tehdit-ettiniz-mi/37973)

[**MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN

**](http://www.facebook.com/spormynet)

Aziz Yıldırım'a hakem atamalarına karışıp karışmadığı da sorulmuş. İddiada "Mahmut Özgener ile ilişkisi nedeniyle hakem atamalarına müdahale ettiği, 14 Şubat 2011 günü oynanan Fenerbahçe-Kayserispor (2-0) maçında görev alacak Fırat Aydınus'u Fenerbahçe aleyhine hareket etmemesi konusunda Oğuz Sarvan'ı uyarması için konuşmasını istediği" yer alıyor.

Mahmut Özgener'den 20 Şubat 2011'deki Beşiktaş-Fenerbahçe (2-4) maçının hakeminin Cüneyt Çakır olması için kendisi ile arasındaki çıkar ilişkisi nedeniyle Özgener'in MHK'ye talimat vererek hakemayarlaması yaptığı, 15 Mayıs 2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü (6-0) maçı için de Cüneyt Çakır'ı görevlendirmesi için Özgener'i aradığı soruluyor.

Yıldırım, cevabında "Bu kısmen doğrudur. Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında ligin en iyi hakemlerini tayin edin dedim. Cüneyt Çakır da Türkiye'nin en iyi hakemi olduğu için bu maçta görevlendirmesini talep ettim. Bu tür talepleri Trabzonspor da söyledi. Maçlarda Avrupa'da maç yöneten hakemlerin yönetiminde usulsüzlük yoktur" ifadelerini kullanmış.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler