SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kezman'ın F.Bahçe pişmanlığı

Fenerbahçe'nin eski Sırp oyuncusu Mateja Kezman, sarı-lacivertli ekipten ayrılırken aceleci davrandığını, bunun için de pişmanlık yaşadığını söyledi.

Mateja Kezman, Fenerbahçe Kulübü'ne yaptığı ziyarettin ardından FB TV'ye açıklamalarda bulundu.

[*\ SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

**](http://iddaa.mynet.com/puandurumu?ligid=1%22)

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Sırp oyuncu, Fenerbahçe'yi çok özlediğini dile getirerek, ''Bu harika kulüpte fantastik olarak nitelendirebileceğimiz 2 sezon geçirdim. Ayrılma kararını aslında biraz çabuk aldığımı ve bu konuda biraz pişman olduğumu söylemek isterim. Ama hayat bu. Bazen bir anda bir karar vermek durumunda kalıyorsunuz ve üzerinde çok fazla düşünmeyebiliyorsunuz. Buradaki herkesi çok özledim, stadımızın atmosferini çok özledim'' diye konuştu.

Sarı-lacivertli takımı yakından takip ettiğini anlatan Kezman, ''Bu sezon takım kalitesi bence çok iyi. Zaman içinde çok daha iyi bir performans ortaya koyacaklarından eminim. Avrupa Ligi'nde iyi yerlere geleceklerinden eminim. Ligde de şampiyonluğun en büyük adayı Fenerbahçe'dir, her zaman olduğu gibi'' dedi.

"BURAYI HİÇ UNUTMAYACAĞIM"
Galatasaray ve Beşiktaş'a attığı golleri unutamadığını söyleyen Kezman, ''Stadımızda 2-1 kazandığımız maçta, Galatasaray'a attığım golü unutamam. Aynı şekilde deplasmanda 1-0 kazandığımız, şampiyonluğu direk etkileyen maçta Beşiktaş'a attığım gol de unutulmazdı. Burada Chealse'yi, İnter Milan'ı ve Sevilla'yı mağlup ettiğimiz maçlar da benim için çok özel anılarla dolu maçlar. Burada geçirdiğim günleri, bu kulübü, taraftarları, arkadaşlarımı hiç unutmayacağım'' ifadelerini kullandı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler