SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aziz Yıldırım'dan Beşiktaş'a Demba Ba ve şike göndermesi!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş ve Demba Ba hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Aziz Yıldırım, "Göztepe ile maçları var, Demba Ba'yı alacaklarını söylüyorlar. Şekip Bey, Emenike yüzünden dava gördü. Türkiye'de savcılar yok mu, neden çağırmıyorlar?" diye konuştu.

Olaylı Beşiktaş derbisiyle ilgili basın toplantısı düzenleyen Aziz Yıldırım, Beşiktaş'ın Göztepe ile oynayacağı maç öncesinde Demba Ba hakkında çıkan iddialara değindi.

Şekip Mosturoğlu'nun benzer bir durumda yargılandığını hatırlatan Aziz Yıldırım, "Göztepe ile maçları var, Demba Ba'yı alacaklarını söylüyorlar. Şekip Bey, Emenike yüzünden dava gördü. Türkiye'de savcılar yok mu, neden çağırmıyorlar? Ne konuşacağız? Konuşmak için herkes gerçek kimliği ile ortada olmalı. Biz gerçek kimliğimizle ortadayız, onlar değiller. Biz geçmiş olsun dileklerimizi ilettik, bir kongre üyesi gidecekti. Dediler ki 'Gitmeyelim, orada taraftar ve olay başka noktaya gider.' Onlar Mehmet Topal ve Hasan Çetinkaya için geçmiş olsun dediler mi? Her şeyi bizden bekliyorlar" ifadelerini kullandı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler