SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçeli Roman Neustadter, Rusya'yı karıştırdı

Rusya'nın Brezilya'ya 3-0 yenildiği maçtan sonra gece kulübünde geç saatlere kadar eğlenen Fenerbahçeli Roman Neustadter, Rusya'yı karıştırdı. Uzun süre sonra milli takıma davet alan Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Roman Neustadter'in bu hareketi ülkesinde tepki topladı.

Rusya'nın Brezilya'ya 3-0 yenildiği maçta forma şansı bulamayan Fenerbahçeli Roman Neustadter, maçın ardından takım arkadaşı Konstantin Rausch ile bir gece kulübüne gidip gece geç saatlere kadar eğlendi.

KULÜPTEN İKİ KADIN İLE BERABER ÇIKTILAR
İki futbolcunun gece kulübünden çıkarken yanında bulunan iki kadın da dikkatlerden kaçmadı. Ağır yenilginin ardından hemen soluğu gece kulübünde alan iki futbolcu, Rus taraftarların tepkisini çekti.

CEZA GELDİ, ÖZÜR DİLEDİ
Rusya Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'nin yıldızı Roman Neustadter'e Brezilya'ya kendi evlerinde 3-0 yenildikleri maçın ardından ceza verdi.

Neustadter'in Luzhniki Stadyumu'nda oynanan maçtan birkaç saat sonra takım arkadaşı Konstantin Raush ile birlikte Moskova'da bir gece kulübünde görüntülenmesi Rusların büyük tepkisini geçmiş ve iki oyuncuya da ceza verilmesi gündeme gelmişti.

Rusya Futbol Federasyonu da resmi sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada hem Neustadter hem de Raush'u cezalandırdığını duyurdu. Açıklamada ayrıca iki oyuncunun özür mesajlarına da yer verildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler