SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Real Betis'in Ozan Tufan için girişimde bulunmadığı iddia edildi

Aykut Kocaman tarafından kadro dışı bırakılan Ozan Tufan'ın Real Betis'le anlaştığı iddia edilmişti. İspanyol gazeteci Pepe Elias, Ozan Tufan'ın Real Betis'e gideceği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve Betis'in Ozan Tufan için Fenerbahçe'ye teklifte bulunmadığını söyledi.

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman tarafından kadro dışı bırakılan ve Ocak ayında ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Ozan Tufan için sürpriz bir iddia geldi.

Real Betis'e yakınlığı ile bilinen İspanyol gazeteci Pepe Elías'ın haberine göre, Ozan Tufan Real Betis'in gündeminde yer almıyor.

Real Betis'in ilgilendiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirtten Pepe Elías, yeşil-beyazlı ekibin transfer yapacağını ancak adaylar arasında Ozan Tufan'ın yer almadığını haberine taşıdı. Betis'in herhangi bir girişimde bulunmadığı Ozan için Katar'dan talipler olduğu da belirtildi.

Bülent Uygun'un teknik direktörlüğünü yaptığı ve geçtiğimiz günlerde Sneijder'i transfer eden Al Gharafa'nın Ozan Tufan'a olan ilgisi devam ederken, genç oyuncu kariyerini Avrupa'da sürdürmek istiyor.

(Sporx)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler