SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

F.Bahçeli yıldızlar Karabük galibiyetini değerlendirdi

Kardemir Karabükspor'u sahasında 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de İsmail Köybaşı, Roberto Soldado ve Martin Skrtel maçın ardından açıklamalarda bulundular.

Kardemir Karabükspor karşısında elde edilen 2-0’lık galibiyetin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan İsmail Köybaşı, krizleri fırsata çevirdiklerini belirterek, “Güzel günler bizi bekliyor” dedi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan milli oyuncu, şunları söyledi:

"Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada bu galibiyet anlamlıydı. Kriz gibi görünen dönemde fırsat vardı ve biz de çok önemli yol kat ettik. Aynı inançla fırsatları değerlendirmek istiyoruz. Takım halinde aynı düşünce içerisinde olup; yönetimle, taraftarla birlikte başarılı bir şekilde devam etmek istiyoruz. Osmanlıspor maçı bizim için dönüm noktasıydı. Soyunma odasında bazı şeyler paylaştık. O gün herkesin yüzüne bakınca inancı görmüştüm. Bu havadan bir şey değildi, bir inanç vardı. Güzel günler bizi bekliyor."

Soldado: 'Taraftarlarımız rahat olsun'

İspanyol golcü Roberto Soldado, hep birlikte Fenerbahçe’yi daha iyi yerlere taşıyacaklarına vurgu yaptı.

Deneyimli oyuncu yaptığı maç değerlendirmesinde, “Bizim için üç puan çok önemliydi. Altın değerindeydi. Kazanarak olumlu gidişatı devam ettirdik. Maçın başında rakibimiz işimizi zorlaştırdı. Daha sonra duran toptan bulduğumuz golle maçı kolay hale getirdik. Taraftarımızın bizi itme çabası içinde olduklarını görüyorum ama biraz daha rahat olsunlar. Çok gerginlerdi. Bu acelecilik sahaya da yansıdı. Çok iyi takımımız. Hep birlikte Fenerbahçe’yi en yüksek noktaya taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Skrtel: 'Takım olarak geliştik'

Slovak oyuncumuz Martin Skrtel, takım olarak kendilerini geliştirdiklerine dikkat çekerek, Konyaspor karşısında görev alacak oyuncuların da üzerlerine düşen görevi yapacaklarını söyledi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Skrtel, “İyi bir görüntü sergiliyoruz. Kendimizi takım olarak geliştirdik. İstediklerimizi artık sahaya yansıtmaya başladık. Umuyorum bu şekilde devam eder, tek dileğimiz bu. (Üç defans oyuncusunun; Skrtel, Şener ve Neustadter'in sarı kart cezalısı durumuna düşmesi) Belki bir kaza olarak değerlendirebiliriz. Önümüzdeki hafta tamamen farklı bir defans yapısı olacak. Önümüzdeki hafta ilk 11'de olan oyuncular da üzerine düşeni yapacaktır ve umuyoruz ki o maçı da kazanacağız” dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler