SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'den Cengiz Ünder atağı

Emre Mor’u gündemine alan sarı-lacivertliler asıl bombayı Roma’nın yıldızıyla patlatmak istiyor. İtalyan devi, Cengiz’i ülke içinden bir kulübe kiralamaya hazırlanıyor. Aykut Kocaman’ın talebiyle Fenerbahçe de harekete geçti. Salih Uçan transferinde yakın ilişki kurulan Roma, Cengiz’i kanarya’ya kiralaması için iknaya çalışılacak.

Sarı-lacivertliler, yabancı kontenjanının dolu olması nedeniyle yerli isimleri de gündemine almıştı. Fenerbahçe, kanat takviyesi için Celta Vigo’da umduğunu bulamayan Emre Mor’u gözüne kestirmişti. Ancak kanarya’nın gündemindeki tek ismin Emre olmadığı öğrenildi. Fenerbahçe asıl bombayı Cengiz Ünder ile patlatmak istiyor. Sarı-lacivertliler, sezon başında Başakşehir’den Roma’ya transfer olan milli yıldızı yarım sezonluğuna ya da 1.5 sezonluğuna renklerine katmak için harekete geçmeye hazırlanıyor.

Oynatma garantisi

İtalyan devi, ocak ayında Cengiz’i kiralık göndermeye sıcak bakıyor. Ancak Roma’nın önceliği, İtalya Serie A takımlarından biriyle anlaşmak. Fenerbahçe ise sarı-kırmızılılar’ı bu kararından vazgeçirmek için, Salih Uçan transferinde kurulan iyi ilişkilere güveniyor. Yönetim, Cengiz için oynama garantisi vererek Roma’yı ikna etmeye çalışacak.

Kocaman çok istiyor

Cengiz Ünder, tam anlamıyla Aykut Kocaman’ın hayallerini süslüyor. Cengiz’in yüksek tekniği, hızı, paslı oyunu sevmesi ve takım oyununa yatkınlığı; tam da Kocaman’ın istediği özellikler. Sarı lacivertliler’in bu nedenle kanat transferinde önceliği 20 yaşındaki oyuncuya vereceği öğrenildi.

(Fanatik)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler