SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aykut Kocaman: Her şey çok güzel olacak

Aykut Kocaman, kalan iki maçı da kazanmaları halinde rakiplerin üzerindeki baskıyı arttıracaklarını söyledi.

“Şampiyonluğu çok istiyoruz. Bu takım şampiyon olacak kapasiteye sahip. Grup dayanışmasının getirdiği başarıya doğru hızla yol alıyoruz.”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman gelecek adına umut dolu mesajlar verdi. Çok değil daha 4 hafta önce koltuğu ciddi şekilde sallanan deneyimli hocanın özgüveni şimdilerde tavan yapmış durumda. Sezon sonu ipi göğüsleyeceklerine inandığını belirten Aykut Hoca, Bursa galibiyetinin ardından gazetecilerle yaptığı sohbet toplantısında şu ifadeleri kullandı:

“Sezon başında kaybettiğimiz puanlar nedeniyle sürekli final maçları oynadık. Ama bu süreçte çok iyi bir reaksiyon gösterdik. Bu bir avantaj, en azından takımın kapasitesini gösteriyor. Sezon başındaki gibi takım kapasitesiz değil. Arkadaşlığın getirdiği başarı mı, başarının getirdiği arkadaşlık mı sorusu akıllara geliyor. Bizimkisi grup dayanışmasının getirdiği başarıya doğru gidiyor. Burada böyle olduğu zaman insanlara dert anlatmak, oyuncuları arasında dertlerini de dinletmek daha kolay oluyor.

‘HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK’

Şimdi önümüzde iki kritik sınav daha var. Karabük ve Konya maçlarını da kayıpsız geçelim, o zaman her şey daha güzel olacak. Kazanmanın ötesinde oyunun gücünü de geliştirmemiz beni mutlu ediyor. Şampiyon olacağız, şampiyonluğu çok istiyoruz ve bu takım şampiyon olacak kapasiteye sahip.”

Aykut hoca, ‘Rakipler siz kazandıkça titremeye başladılar mı?’ sorusuna ise “İlk olarak şu iki maçı kayıpsız geçelim. Geriden gelmenin avantajını kullanıyoruz” yanıtını verdi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler