SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Bir sezonda yapılacak tüm hataları 5-6 hafatada yaptık"

Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel, 1-0 kazanılan Bursaspor maçı sonrasında açıklamalar yaptı. Tecrübeli futbolcu, çıkışa geçmelerinde etkili olan faktörleri açıkladı.

İşte Volkan Demirel'in açıklamaları: "Fazla değişen bir şey olmadı. Aynı oyuncular, aşağı yukarı aynı oyuncular. Yakaladığımız seride biraz daha birliktelik, biraz daha birbirimize güvenmemiz etkili olmuştur. İyi oyunculardan kurulu bir takımız. Herkes Fenerbahçe için bir şey yapınca, takım iyiye gidecektir."

"Bugün oyun olarak belki iyi oynamadık, özellikle de geçen haftaya nazaran. Bireysel hatalar yaptık. Bir sezonda yapılacak tüm hataları 5-6 hafatada yaptık. Belki daha iyi başlasak şu an daha kötü de olabilirdik. Şu andaki pozisyonumuzdan tüm Fenerbahçeliler mutludur. İnşallah bu seriyi devam ettiririz."

"Şu anda hiçbir sıkıntımız yok Allah'a şükür. Kazandıkça takımın güveni de artıyor. İnanıyorum ki haftaya stat da dolu olacak ve özlediğimiz Fenerbahçe'ye hep beraber ulaşacağız"

JOSEF DE SOUZA: "ÖZGÜVEN GELDİKÇE KAZANMAYA DEVAM EDİYORUZ"
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, 1-0 galip geldikleri Bursaspor maçında alınan galibiyetin öneminden söz etti.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Josef de Souza, "Çok önemli bir galibiyetti. İyi bir dönemden geçiriyoruz. Çok önemli bir maça çıktık. Bundan sonra mütevazı şekilde maçlara çıkmamız gerek. Herkes koştu, mücadele etti. Böyle devam edersek şampiyonluk yolunda bu rüyamıza devam edebiliriz" dedi.

ÖZGÜVEN, GALİBİYETLE GELİYOR"
Takımdaki özgüvenin arttığını ve bunun da galibiyetlere doğrudan katkı yaptığını da vurgulayan Josef, "Özgüvenimiz galibiyetlerle birlikte otomatikman geliyor. Sezon başında da aynı kadrodaydık. Maçlarda istediğimizi alamıyorduk. Anlayışımız değişti ve galibiyetler geldi. Özgüven geldikçe de maçları kazanmaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

"RAKİPLERİMİZ KALİTELİ AMA..."
Sonuna kadar şampiyonluk yarışının içinde olacaklarının altını da çizen Josef de Souza, "Biz şu anda özgüveni yakaladık ve maçlar kazanıyoruz. Yardımlaşan bir takım olduk ve yediğimiz gol sayıları azaldı. Gol yememenin katkısı olacaktır. Bir şekilde goller atıyoruz. Bu mücadelemiz devam etmeli. Rakiplerimiz kaliteli. Biz yarışın içinde olacağız. Biz kendimize bakalım ve işimizi yapalım. Sonuna kadar bu yarışın içinde olacağız" diyerek sözlerini noktaladı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler