SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kamil Grosicki'nin Fenerbahçe'ye transferi alkol sorunu nedeniyle gerçekleşmemiş

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City forması giyen Kamil Grosicki'nin Fenerbahçe'nin kapısından döndüğü ortaya çıktı. Polonyalı futbolcu Kamil Grosicki'nin Fenerbahçe'ye transferi alkol problemi nedeniyle gerçekleşmemiş.

Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat döneminde gerçekleşmeyen sürpriz bir transfer hamlesi yeni ortaya çıktı. Hollandalı yazar Michel van Egmond'ın çok satan kitabında yer verdiği menajer Rob Jansen, transferin "alkol problemi" nedeniyle gerçekleşmediğini belirtti.

Luis Nani'nin ayrılığının ardından arayışa başlayan Fenerbahçe'de, Grosicki isminin de masaya geldiği yazılırken; menajer Jansen, Advoaat'a oyuncunun alkol problemi olduğundan bahsettiğini ve ardından Hollandalı hocanın, "Kalsın, alkol problemi olan bir oyuncu istemiyorum" dediğini aktardı.

Bir dönem Sivasspor'da da oynayan Grosicki, Fenerbahçe'ye transferinin gerçekleşmemesinin üzerine Rennes'ten 9 milyon euro bonservis bedeliyle İngiltere Premier Lig ekiplerinden Hull City'ye gitti ve sonrasında Championship'e düşen takımın parçalarından biri oldu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler