SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'nin yeni transferi Oğuz Kaan Güçtekin

Fenerbahçe'nin Sivasspor ile oynadığı mücadelenin 86. dakikasında Aykut Kocaman, genç bir ismi sahaya sürdü. Oğuz Kaan Güçtekin, 86. dakikada Mehmet Topal'ın yerine oyuna girdi. Peki, Oğuz Kağan Güçtekin kimdir?

Fenerbahçe altyapısından çıkan Oğuz Kağan Güçtekin, Süper Lig'deki ilk maçına Sivasspor karşısında çıktı. 86. dakikada Mehmet Topal'ın yerine giren Oğuz Kağan, Fenerbahçe formasıyla ilk resmi müsabakasına çıkmış oldu. Yaz transfer döneminde Premier Lig takımların ilgilendiği genç yıldızdan Fenerbahçe uzun yıllar faydalanmak istiyor. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Oğuz Kaan için gelen 5 milyon euro'luk teklifi reddettiklerini açıklamıştı.

Oğuz Kaan Güçtekin kimdir?

Orta saha pozisyonunda oynayan genç yetenek, 2010 yılından beri Fenerbahçe formasını giyiyor. U15'ten U18'e ve u21'de milli formayı da terleten Oğuz Kağan altyapı kariyerinde başka bir takımda forma giymedi. Mersin doğumlu oyuncu, kariyeri boyunca 18 gole imzasını attı. U17 milli takımımızın formasıyla 2015'te Avrupa Şampiyonası'nda da oynayan defansif orta saha, savunmanın ortasının iki tarafında ve sol bekte de forma giyebiliyor.

Oğuz Kaan Güçtekin'in maç sonu açıklamaları

Çocukluk hayalimdi Fenerbahçe forması giymek. Sahaya girerken tüylerim diken diken oldu. İlk topu olumlu verince heyecanım biraz yatıştı, ama hiç kolay olmadı benim için. Aykut hoca gençler için şans. Şansımızı bekliyoruz. Bize kalan, şansı en iyi şekilde değerlendirmek.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler