SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıdvan Dilmen: 'Fenerbahçe devre arası 2-3 oyuncu alacak'

Ünlü futbol yorumcusu ve köşe yazarı Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Demir Grup Sivasspor'u 4-1 mağlup ettiği mücadeleyi değerlendirdi. Sivasspor'un gördüğü kırmızı kartın Fenerbahçe'nin işini kolaylaştırdığını söyleyen Rıdvan Dilmen, Aykut Kocaman'la arasında geçen görüşmeyi ve Aziz Yıldırım'ın takıma dağıtmayı planladığı primi de açıkladı.

Rıdvan Dlimen, NTV Spor'da Fenerbahçe'nin Sivasspor'u 4-1 yendiği maçı değerlendirdi.

İşte Dilmen'in sözleri...

İzleyiciler Ozan - Topal arasında gidip gelmiştir belki. Giuliano hep gösterdiğim yerde oynuyor. Dirar yerine geçti. Dar alanda işi çözecek Valbuena yok ama o nedenle bu kadar baskıya rağmen fazla pozisyon bulamadı Fenerbahçe. Böyle maçlarda geliyor yani gol. Fenerbahçe'nin yüksek coşkusu... Zaten cuma başladı bu. Ardından Galatasaray'ın kaybetmesi...

'HOCAYI DA ZİYARET ETTİM'

Hatta bence cuma - cumartesi maçlarındaki skorlar da 5 bin seyirciyi etkilemiştir. Öne de geçtiler. Fakat bu baskı kolay bir baskı değil. Dün hocayı ziyaret ettim. 'Yarın fizikle kazanmamız lazım' dedi.

''KOCAMAN'IN SİYAH SAÇI KALMAZDI''

Aykut Kocaman'ın saçında biraz siyah tel var. Soldado'nun ilk golü olmasaydı o siyah tellerde kalmazdı. Cuma ve Cumartesi oynanan maçlar, Fenerbahçe'nin iştahını arttırdı. Gitti denilen şampiyonluk, ''Acaba olabilir miyim?'' dedirtti.

''GOLÜN GELECEĞİ BELLİYDİ''

Sivasspor, son 3 deplasmanını kazanmış bir takım. Direnci arttırmak için zaten Topal ile Josef birlikte başladı. Sivasspor'un pozisyonu yoktu. Fenerbahçe, çok baskılı oynadı. Golün geleceği belliydi.

Aykut Kocaman çift forvete döndü. Bunu çok nadir yapar. 2-1 ve üstüne kırmızı kart, Fenerbahçe'nin işini kolaylaştırdı.

''F.BAHÇE MAÇI HAK ETTİ''

Kayserispor maçında yana doğru oynadılar. Bu maçta onun aksine ileri oynadılar öne geçtikten sonra. Fenerbahçe maçı hak etti. Yüksek moral kazandı. Önünde çok zorlu bir Antalyaspor maçı var. Soldado'nun hat-trick yapması hem kendisini hem de teknik direktörün elini rahatlattı. Haftaya Soldado ile başlanır gibime geliyor.

''KAZANMASI GEREKİYORDU''

Fenerbahçe'nin kazanması gerekiyordu. Özellikle maçın sonlarına doğru iyi ve coşkulu oynayarak taraftarı ile barışma yoluna gitti. Aykut Kocaman ilk yarının sonunda lider ile 3-4 puan farkı ile girerim diye düşünüyor. Bazı teknik direktörler çabuk çözerler, bazıları ise sabırlı davranırlar.

''AYKUT KOCAMAN MAHCUP OLDUM DEDİ''

Aykut Kocaman, gereğini yapıcağım dedikten sonra istifa edeceğini düşünmüştüm. Herkes öyle düşündü. En son mahcup oldum dedi. Bu çok önemliydi. Ben de Aykut Kocaman'ı eleştiriyorum. Eleştiriye en açık teknik direktör. Ve bundan ders alıyor. Kayseri ve Osmanlı maçında geriye çekilmişti. Bu maçta yapmadı onu.

''NE KADAR İYİ FENERBAHÇELİ OLDUĞUNU...''

Hafta içinde tüm takım birlikte bir toplantı yapmış. Aykut hocanın mahçup hissettim demesi çok önemlidir. Ne kadar iyi Fenerbahçeli olduğunu göstermiştir. Takımın birlikteliğini gördük bugün. 4-1 yanıltıcı bir skor olabilir ama. Suni bir takım görüntüsü olmamalı.

''AZİZ YILDIRIM, 6 MAÇLIK PRİM VERİYOR''

5-6 maçlık galibiyet serisi yapmalılar şimdi. Devre arasında takviye ile önemli yerlere gelmeyi düşünüyorlar. Aziz Yıldırım, ilk yarı sonuna kadar oynanacak 6 maç için prim açıklamış.

''FENERBAHÇE 2-3 TRANSFER YAPACAK''

Fenerbahçe devre arasında 2-3 oyuncu alacak. İzlediklerini biliyorum.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler