SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aykut Kocaman-Mehmet Topal krizinin detayları ortaya çıktı

Fenerbahçe'de son dönemde yaşanan Aykut Kocaman-Mehmet Topal krizinin detayları ortaya çıktı. Mehmet Topal'ın Aykut Kocaman'la yaptığı görüşmede stoper oynamaktan dolayı dert yandığı, Aykut Kocaman'ın da Mehmet Topal'dan yüksek beklenti içinde olduğunu ve çalışarak formayı alması gerektiğini söylediği belirtildi.

Uzun süredir Fenerbahçe'de Kocaman-Topal gerginliği mevcut gibi gözükürken, krizin arkasından bambaşka bir neden çıktı.

İşte Aykut Kocaman ve Mehmet Topal arasında yaşananlar...

Fenerbahçe’de Aykut Kocaman ile Mehmet Topal arasında buzların eridiği bugün Süleyman Arat’ın objektifi ile Hürriyet’te yer aldı. Antrenmanda yakın görüntüler sergileyen Kocaman ve takımın ikinci kaptanı Mehmet Topal arasında sorun çözülmüş görünüyor. Biz de bu krizin aşılmasında perde arkasında neler yaşandığına göz atmak istedik. İkili arasında neler yaşandığını araştırdık.

Çok zor günler geçiren ve neredeyse her gün kaptanlığı alınacak, kadro dışı kalacak haberleri ile sarsılan Mehmet Topal, Kocaman ile görüşmek istedi. Kocaman da bu görüşmeye olumlu yanıt verdi ve ikili Samandıra tesislerinde bir araya geldiler.

Topal, Kocaman’a yaşadıkları sıkıntıları anlattı. Sezon başından beri stoperde oynadığını, antrenmanlarda bile stoper oynadığını belirten Mehmet Topal, orta alanda oynadığı maçlarda da ezberini kaybettiği için bekleneni veremediğini söyledi. Antrenmanlarda ve antrenmanlar dışında da mutsuz bir görüntü sergilediğini kabul eden Mehmet Topal burada gösterdiği görüntünün hatalı olabileceğini kabul ederken bunun kasıtlı değil oynamayan bir oyuncunun normal psikolojisi olduğunu dile getirdi. Topal, Kocaman ile bir sıkıntısı olmadığını dile getirirken tüm yaşananların bir yanlış anlaşılma olduğunu söyledi ve konunun artık tatlıya bağlanmasını istedi.

Kocaman da Topal’ı dinledikten sonra kendisinden beklediği ve bulamadığı şeyleri ifade etti. Konuşmasında Mehmet Topal ile hiçbir sorunu olmadığını ve tam tersine saha içinde ve dışında yüksek beklentisi olduğunu belirten Kocaman, Volkan Demirel’i örnek olarak gösterdi. Mehmet Topal’a sen çalışmaya devam et diyen Kocaman, “Bak Volkan yedek kaldı. Hiç sesi çıkmadı. Daha çok çalıştı, kaleyi aldı. Volkan’dan daha fazla kim üzülebilir yedek kaldığı için? Ama sessizce çalıştı ve görevi devraldı. Sen de zamanı gelince görevi devralacaksın” ifadelerini kullandı.

Görüşme sonunda iki tarafta konuyu tatlıya bağlarken sarı lacivertlileri son 2 haftada derinden etkileyen kriz sona ermiş oldu. Samandıra’da sular durulurken Kocaman ve futbolcuların yüzü de gülmeye başladı.

(Hürriyet)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler