SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'den tarihi transfer: Javier Pastore

Fenerbahçe, FFP anlaşması nedeniyle ocak ayında kiralık oyunculara yönelmişti. Ancak Josef’in 15 milyon Euro’ya (69 milyon TL) West Bromwich’e transfer olma ihtimali sonrası planlar değişti. Hedefte Javier Pastore var.

Aziz Yıldırım, ocakta yıldız bir transfer yapıp hem camiayı yeniden heyecanlandırma hem de mayıstaki kongre öncesi elini güçlendirme projesini yeniden gündeme aldı. Sarı-Lacivertliler, kendisi gibi FFP kıskacındaki PSG’nin yıldızı Javier Pastore’yi gözüne kestirdi.

70 MİLYON EURO GEREK
PSG’nin ceza almaması için ara transfer döneminde 70 milyon Euro’luk (321 milyon TL) oyuncu satması gerek...

Fransız basını, bu nedenle Di Maria, Pastore, Lucas Moura ve Ben Arfa’nın satış listesine koyulduğunu yazdı. Daha önce de Kanarya’nın gündemine gelen ve adeta başkan Yıldırım’ın hayallerini süsleyen Pastore için kollar sıvandı.

Yönetim, PSG ile temas kurarak, 28 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusunun şartlarını sordu ve beklemeye geçti.

6 YILDIR PSG’DE
Arap sermayesinin PSG’ye yatırım yapmasından sonra transfer edilen ilk yıldızlardan olan Javier Pastore, 2011 yılından beri bu takımın formasını giyiyor. Arjantanli oyuncu, son dönemde gözden düştü ve sonunda satış listesine koyuldu. Pastore’nin sözleşmesi önümüzdeki sezonun sonunda bitecek. Başarılı ofansif orta saha için Milan’ın da devrede olduğu iddia ediliyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler