SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe Tayfun Korkut ile görüştü

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın geleceği 2 hafta içinde belli olacak. Eğer Sivas ve Antalya maçlarında başarısızlık yaşanırsa yerine gelecek isim Tayfun Korkut...

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım’a yakın olan isimler bir teknik adam üzerinde duruyor... Bu isim ise Tayfun Korkut. Akşam'ın haberine göre; İdarecilerin, Osmanlı maçından sonra görüştüğü Tayfun Korkut gelmek için can atıyor. Olası ayrılıkta Korkut göreve getirilecek. Fenerbahçe, Sivas ve Antalya'yı yenemezse yolun sonuna gelecek. Kanarya iki kırmızı ekibi geçmek zorunda.

ESKİ BİR FENERBAHÇELİ

Tayfun Korkut'un adının temiz olması, Türkiye’de başarısızlık yaşamaması, Bundesliga tecrübesi ve en önemlisi Fenerbahçe’de yıllarca oynamasıyla ön plana çıkacağını belirtiyorlar. Aynı isimler Başkan’ın önüne Thomas Tuchel’in de getirileceğini ve ikna edilmeye çalışılacağı yönünde de yine görüş bildirmeden etmiyorlar.

MENAJERLER YOLUN KAPISINA DAYANDI

Aykut Kocaman istifa etmedi ama menajerler kapıya dayandı bile... Frank De Boer, Paulo Sousa, David Moyes, Alan Pardew, Ronald Koeman, Aitor Karanka gibi isimler ilk etapta teklif edilen teknik adamlar oldu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler